Ajax Loader

Танцувай, не се срамувай! Как да угодим на партньора с еротичен танц

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Частният танц или стриптийз е не само атракция в публичен дом, но и интригуваща прелюдия в собствената Ви спалня, ако подредите всичко правилно. Препоръчителната продължителност е 5-6 минути, това са две кратки песни или една дълга. Но какви трикове ще Ви помогнат да изпълните танц ако не сте го правили до сега?

Подготовка

1. Разтягане
Това е необходимо, защото тялото ще трябва да изпълнява движения, които не винаги са му характерни. Минута-две разгрявка е достатъчна.

2. Музика
Подготовката на музика е изключително важна задача. Ако това са две песни, уверете се, че те ще се пуснат една след друга. Не искате да развалите еротичното настроение.

3. Светлина
За интимен танц се подготвят свещи или затъмнени светлини. Абсолютната тъмнина е по-скоро безполезна и не радва зрението.

Какво да облека?

1. Удобни обувки

Също така можете да направите шипове, ако сте сигурни, че можете да танцувате върху тях в продължение на шест минути. Не забравяйте да се ходи в тях предварително, никой не се нуждае от наранявания.

2. Еротично бельо

Носете онова, което изглежда подходящо за Вас и в същото време не пречи на движението. Например, секси прашки и пола, чорапи и нещо леко за връх. По време на танца можете постепенно да се събличате. И ако искате да добавите елемент от ролевата игра, променете го в учител или дявол!
Купете еротично бельо от секс шоп Cleopatra и направете перфектен еротичен танц!

Самият танц

  1. Закарайте партньора си на удобно място на леглото, стола или там, където Ви се струва подходящо за еротични забавления.
  2. Отдалечете се и бавно приближете музиката. Започнете да се движите, гледайте в очите партньора. Не е толкова важно какво точно правите, важно е как.
  3. Приближете се възможно най-близо, танцувайте точно пред него и погледнете в очите му. Редувай позициите: седнала, на колене или просто клекнали. Чувствайте се свободни да обърнете гръб.
  4. Стойте между краката му, наклонете се към него и поставете бедрата обратно. Сложи гърдите си пред лицето му, но не му позволявай да пипа с ръце, можеш да докосваш гърдите си към лицето му.
  5. Бавно масажирайте гърдите, като че ли втривате масажно олио. Докоснете се, както бихте искали той да Ви докосне. Просто не бързайте: нека разгледа подробно!
  6. Вашата основна задача е да не показвате танцови умения, а да се доближите до партньора си. Ако не можете да издържите ритъма, седнете в скута му и продължете да танцувате! И, разбира се, редовната практика много помага. Основното нещо – не бъдете срамежливи.
Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Танцувай, не се срамувай! Как да угодим на партньора с еротичен танц" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com