Ajax Loader

Как да си направим вибратор вкъщи?

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

В областта на сексуалните удоволствия вибраторите, както и другите играчки, станаха доста популярни. И сред необвързаните момичета, и сред омъжените има такива, които обичат да разнообразяват интимния си живот и да добавят оригиналност към него.

Въпреки това, някои момичета са твърде срамежливи, за да закупят този вид играчка. И като цяло, преди да купите вибратор, искате да знаете как работи и какви усещания ще получите от него. За да направите това, можете да използвате подръчни средства и накрая да вземете решението дали да закупите вибратор.

Електрическа четка за зъби като вибратор

Електрическа четка за зъби

Такива артикули има във всеки дом и точно в това се крие удобството. Въпреки че четката има едно предимство – тя е без остриета. С нея обаче също трябва да внимавате. За удобство можете да премахнете главата с движещи се части, но това няма особено значение. Между другото, електрическата четка за зъби е водоустойчива, което също е предимство. 

Магическата пръчка на Хари Потър

Ако сте фен на филма и притежавате реплика на пръчка от него, то е идеален момент да усетите истинската “магия”. 

Плодове и зеленчуци

Не са малко случаите, в които се прибягва до тях за самозадоволяване. Можете да ползвате някои от следните плодове и зеленчуци:

 • Банан
 • Краставица
 • Морков

Единствено трябва да се уверите, че са достатъчно твърди и дълги, за да не се откъсне парче, което да остане у вас или в момент на екстаз да го сложите по-дълбоко и да остане там.

Банан като секс вибратор

Дръжката на гребена

Всяка жена разполага с такъв гребен с дебела и дълга дръжка. Почистете добре, по възможност сложете и кондом. Предимството пред плодовете и зеленчуците е, че има широка основа и няма опасност от “поглъщане” на предмета.

Душ

Този метод се счита за един от най-известните и широко разпространени методи за самозадоволяване. Действа по следния начин: подавана с достатъчно голямо налягане, водната струя стимулира вагината с импулси, не по-лоши от добър вибратор. Историята доказва, че в миналото жените са били лекувани от истерия с вода от маркучи (довеждайки ги до оргазъм). 

Стимулирането на външните полови органи с вода е абсолютно безопасно и приятно, но навлизането на вода във влагалището е нежелателно. Увреждате естествената микрофлора, която се поддържа във влагалището. Несъмнено всички вредни бактерии се отмиват, но заедно с тях и полезните. Но не бързайте да се отказвате от този метод. Не забравяйте, че жените са стимулирали вагината си с вода в продължение на стотици години и продължават да го правят.

Има специални душ глави, които се използват за стимулиране на ануса. Между другото, душът може да се използва редовно като анален душ. Въпреки, че не се смята за най-ефективния метод за такава стимулация, определено ще получите удоволствие. 

Масажор за гръб и тяло

Какво е вибратор от техническа гледна точка? А именно това е и масажорът. И така, ако той според инструкциите е предназначен за масаж на цялото тяло, тогава кой изключва вагината или ануса от този списък? 

Всеки масажор работи идентично с вибратор, което означава, че може да се използва по същия начин. Освен това много от най-ранните популярни модели вибратори са насочени към масаж на тялото. Можете просто да използвате масажора, като го докоснете до интимните си части, но не забравяйте за правилата за безопасност. 

Масажорите се различават по силата на вибрациите – това директно зависи от частта от тялото, предназначена за това. Освен това може да имат движещи се части, които могат да ви навредят. Като цяло, преди да започнете активно да използвате това устройство като секс играчка, първо се уверете, че няма да ви създава проблеми.

Смартфон/Телефон

Телефон като вибратор

Това е може би най-лесният и често срещан метод, нали? Малко вероятно е никога да не сте чували за това, защото този метод е популярен от 2000-те години. 

С напредъка на технологиите нашите мобилни телефони и смартфони стават все по-мощни, включително по отношение на режимите на вибрация. Днес всеки смартфон прилича на вибратор, повече от всякога. И, разбира се, предпазна мярка. 

За да си навредите с вибрацията на телефона, трябва да се постараете много, така че тук няма да има проблеми. Но самият телефон е по-добре да се сложи в презерватив или да се почисти добре. 

Пералня

Също така се счита за един от най-популярните начини за постигане на оргазъм. Такива методи се споменават както във филмовата индустрия, така и в литературата. Наистина, просто седейки на вибрираща пералня, ще постигнете безпрецедентни усещания.

В момента на въртене се възпроизвеждат най-интензивните и ритмични вибрации. Можете да направите експеримент – опитайте различни режими на пране, различни количества пране. Някои хора просто пъхат маратонките си в барабана и се наслаждават на процеса.

Още предмети, които могат да свършат работа:

  • Лъжица, но не с остър край;
  • Дистанционно от телевизор;
  • Дръжка на врата;
  • Дръжка на метла;
  • Джойстик от конзола;
  • Точилка.
   Патладжан като вибратор

И така, сега във вашия арсенал има няколко прости и ефективни начина да се самозадоволявате с подръчни средства. Въпреки това, когато ви омръзне импровизирана секс играчка, винаги можете да си поръчате професионален вибратор, клитор стимулатор или масажор от Cleopatra!

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как да си направим вибратор вкъщи?" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com