Ajax Loader

Как да използваме огледало по време на секс

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Прекалено нарцистично ли е да се възхищавате на себе си, докато правите секс? Всъщност, без значение какво се показва в порно филмите, малко хора обичат да гледат телата си без дрехи. Но защо?

Тяло и съзнание

За много хора по време на секс възниква дисоциация: те се впускат в своите фантазии или се концентрират изцяло върху тактилни усещания, а тялото се превръща само в инструмент за удоволствие.
Свикнали сме да бъдем критични към собствената си фигура. Като се съблечем в банята и започваме да изследваме всяка излишна гънка или подуване. В същото време си гълтаме корема и заставаме на пръсти, за да изглеждаме по-добре, по-красиви, по-секси. По време на секс няма как да стягаме корема си непрекъснато – искаме да се отпуснем и да не мислите за това как изглеждаме. Ето защо, когато се погледнем по време на секс, можем лесно да се разочароваме. От друга страна обаче, това може да се превърне в пикантна еротична игра и за двамата. Правим секс и гледаме порно едновременно.

Свежи идеи

Обикновено огледало е в състояние да превърне дори и най-скучният секс в нещо ново и страстно. Най-баналната мисионерска поза ще блести с ярки цветове, когато се осмелите да погледнете себе си отстрани. Нуждаете се само от голямо огледало до леглото.
Между другото, ако това Ви се струва прекалено „визуално“, можете да запалите само свещи или да използвате слаба нощна лампа.
Погледнете се, когато „яздите“ партньора си и вижте колко сте красиви. Веднага ще разберете защо на мъжете им харесва толкова много, когато подскачате върху тях.

Също така, Вашият партньор със сигурност ще бъде много възбуден от „свирка, страничен изглед“, защото по време на орален секс той най-често вижда само Вашата глава, но огледалото ще му помогне да види много по-интригуващи подробности. И ако го поставите, така че той да вижда гърба Ви, докато го задоволявате орално, картината ще бъде точно като в еротични филми.

Ако Ви е неудобно да правите всичко пред огледалото, започнете с любовната игра.

Соло игри

Не пропускайте възможността да се гледате докато се задоволявате с ръце или с вибратор. Това е наистина много вълнуващо преживяване.

Купете вибратор от Sex Shop Cleopatra и се отдайте на нови удоволствия!

Огледалото е прост начин да промените нещо в сексуалния живот и във възприятието на собственото си тяло. Усилията са минимални, а резултатите могат да се окажат приятна изненада за Вас.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как да използваме огледало по време на секс" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com