Ajax Loader

Как да говорим с партньора си за закупуването на секс играчки

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Секс играчките са страхотни! Проучванията показват, че двойките, които са доволни от сексуалния си живот, също обичат играчки в спалнята. Но мъжете често протестират срещу „съперници“, а жените понякога дори се страхуват да предложат. 

Как се решавате на такъв експеримент

1. Хвалете отношенията си

Не е необходимо да започвате разговор с агресивно предложение, за да опитате да го навиете за секс играчка. Кажете, че сте много щастливи от връзката и се чувствате добре до него.

2. Успокойте го

Кажете му колко е добър в леглото, че харесвате всичко и колко обичате секса с него. Също, че секс играчката не е негов заместител и не представлява заплаха за Вашата интимност. Все пак вибраторът не носи кафе в леглото, не се прегръща, не вечеря с родителите Ви и не споделя плановете си с Вас.

Ако още не сте го убедили

1. Подчертайте, че играчката е допълнение

И не е заплаха за неговата мъжественост и никаква причина да се смята за лош любовник. Това е начин да увеличите удоволствието и за двама ви!

2. Потвърдете мнението си

Оставете го да прочете статия или да проучи ползите от секс играчките. Можете да му покажете видео в интернет за изкушенията на тази индустрия.

Разберете повече за секса и секс играчките в секс блога на Cleopatra.

3. Изберете играчка заедно

Няма нужда веднага да купувате огромен вибратор, а като за начало по-малък. Когато партньорът свикне, можете постепенно да разширите колекцията. Чудесен вариант е играчка, която се контролира дистанционно, както и играчка лично за него (например пенис ринг).

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как да говорим с партньора си за закупуването на секс играчки" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com