Ajax Loader

Как да “го” направите тихо: 6 съвета

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Понякога обстоятелствата Ви задължават да намалите силата на звука.

Правенето на любов е чувствена афера, а понякога доста шумна и ако Вие и приятелката Ви обичате енергично да показвате емоциите си – това е абсолютно нормално.

Но понякога избликът на страст може да се случи в не съвсем подходящия момент.

За щастие, подобни досадни обстоятелства не означават, че трябва да прехвърлите Вашата „любовна сесия“ в друг, по-удобен момент. Просто се възползвайте от тези трикове и никой няма да разбере нищо.

1. Използвайте „тихи пози“

Колкото по-близо са телата Ви един до друг, толкова по-тих ще бъде процесът. Затова когато някой е наблизо си изберете пози, в които сте максимално близо.
Що се отнася до любимата „кучешка поза“… Е, отложете я, докато не се усамотите.

2. Преместете се на пода (или купете ново легло)

Да, трудно е да няма шумолене и пляскане, но обикновено не тези звуци чуват съседите. По правило се чува скърцането на леглото и удрянето му по стената. Ако леглото Ви скърца силно и смазването му не помага, защо не се опитате да го направите на пода? Изградете си „гнездо“ от възглавници и одеяла и добавете разнообразие в интимната си рутина.

Като алтернатива, може да сложите няколко възглавници между леглото и стената, за да омекотите ударите. Също така инвестирайте в нова рамка за легло или матрак без пружини.

3. Превърнете го в игра

Мислите ли, че шпионските игри са само за деца? Те са добри и за похотливи възрастни. Представете си, че сте строго секретен агент под прикритие и единственият начин да разберете тайните на врага е да правите секс с него, но ако любовта Ви надхвърли определено ниво на шум, алармата ще се задейства!

Или просто организирайте състезание, за да разберете кой от Вас може да мълчи по-дълго време. Освен, че е забавно, това може да бъде ново чувствено преживяване.

4. Добавете малко BDSM

Ако и двамата отдавна искате да експериментирате с ленти или различни наустници, тогава е време да ги използвате не само като еротично допълнение, но и за намаляване на шума.

Въпреки това, преди да опитате това, ние Ви напомняме, че трябва да сте сигурни, че играта е безопасна, задайте граници и обсъдете невербалният сигнал за спиране с партньора си.

Купете Надуваем наустник от Sex Shop Cleopatra за съвсем ново изживяване по време на секс.

5. Отидете под душа

Правенето на любов под душа е много примамливо и освен това водата ще помогне да заглуши страстните Ви звуци. Но тъй като водата може да отмие естествения лубрикант и да създаде некомфортно триене, използвайте лубрикант на силиконова основа, който няма да се измие твърде бързо.

6. Накрая, говорете за това със съседите

Триковете, които помагат за по-тих секс са страхотни, но ако страстните Ви срещи са постоянни и се тревожите, че пречите по някакъв начин на хората до Вас, трябва да говорите с тях по тази тема.

Обикновен разговор ще Ви помогне заедно да изберете тактика, която ще удовлетвори всички страни и ще остави всякаква неудобство в миналото – може би ще се съгласите на някакъв знак, след който съседа ще си сложи слушалки против шум или „да отиде на разходка“ за час-два. Също така той може да Ви съобщи, че като цяло не обръща внимание на шума, идващ от Вас.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как да “го” направите тихо: 6 съвета" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com