Ajax Loader

Използвне на вибратор по време на орален секс

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията
Подобряване на вашата орална секс игра с вибратор? Това може да звучи абсурдно за вас, ако неотдавна сте разбрали как да дадете на някого оргазми чрез орален секс. Но щом навлезете в нещата, всичко е наред да сваляте тренировъчните колела и да изследвате други начини за разширяване на уменията ви (или на партньора ви).
Когато става въпрос за кунилингос (една от любимите ни думи), съветите са да намерите клитора и да останете там сякаш живота ви зависи от него.
Сега, не ни разбирайте погрешно, клиторът е изключително важен, но облизването му (и само това) не е единственият начин за правене на орален секс. Имате доверие на своя вибратор за солови оргазми, защо не може да бъде част от партньорската игра?

„С толкова голямо разнообразие от усещания, добавянето на вибрация към оралния секс може наистина да изпрати партньора ви директно на върха на сексуалното удоволствие.” – казва д-р Лора Дейч, местен сексолог на Vibrant, Planned Parenthood.

Ако се взирате в екрана и се чудите: Изчакайте. Как да направя това? Орален секс с вибратори? Кажи ми повече! Ние сме се подготвили.

Вибрация в цялото й величие

Хората с женски тела (в по-голямата си част) обичат оралния секс, тъй като вниманието, отделяно на клитора и фокуса на сексуалния акт, е изцяло върху тях. Не всеки човек обича оралния секс, но големите примамки за тези, които го правят, са текстурите, моделите и разнообразните движения, които човек може да направи с език (и устни).
Вибраторът е напълно различен опит.

„Вибрацията е усещане, което нашите тела не могат естествено да създадат”, казва Лиза Фин, бранд мениджър и възпитател на секс с Babeland и Good Vibrations.

Клиторът реагира на вибрации, затова повечето от нас имат любимата ни играчка в нощното шкафче, което е наблизо. Фин казва, че комбинирането на устата и ръцете с доверената ви вибрираща секс играчка „наистина може да създаде тройна заплаха от удоволствие“.

Клиторът, en totale

Задръжте малко, нека бързо поговорим за клитора и каква роля играе в оралния секс. Това е много по-обширно, отколкото можете да осъзнаете. Докато сексуалните съвети по света ще съветват „да се придържаме към клитора“, това може да бъде малко подвеждащо. Когато казват „да се придържаме към клитора“, това, за което говорят, е малкото розово-пъпче в горната част на вулвата.
Това не е мястото, където клиторът свършва. Той се простира вътрешно надолу по срамните устни и в корема с крила като крака и луковици. Често до 12-13 сантиметра! И за това, останалата част от клитора не трябва да се пренебрегва по време на орални ласки.
Добре. Преминаваме напред.

Стимулирайте целия клитор с вибратор и комбо с език

Да бъдеш шампион пенис винаги е плюс. Знаейки как да усъвършенствате играта си и да доставите невероятно мощни оргазми? Е, това е безценно.
*Опитай се да използваш по-силен вибратор срещу срамните устните. Тези вибрации ще проникнат дълбоко в тялото, за да стимулират клиторните окончания, докато се фокусирате върху главата на клитора с език.
Резултатът е навсякъде, по-дълбоко удоволствие, комбинирано с подчертаната интензивност на езика (или езика на партньора ви) на клитора. Може да звучи малко… сложно, но всъщност е съвсем просто, след като му хванете цаката. Практиката създава перфектното.

Предимството на Пубиса

Пубисът (Срамното възвишение) не е редовно част от програмата за сексуална игра, но трябва да бъде. Какво е това? Това е гъстата тъкан, която предпазва вулвата; мястото, където по-голямата част от пубисната ви коса расте. Тази външна част на вулвата е доста чувствителна и може да се използва за значително увеличаване на възбудата по време на оралния секс.
Експертите сексолози казват да започнем с орален секс. Това е езикът ви (или езика на партньора) на клитора. Затоплете партньора си. След това вземете вибратора!
*Докоснете върха на езика до клитора и го дръжте неподвижен. Преместете играчката надолу, за да почувствате вибрациите, докато езикът почива. Бавно оближете клитора, от време на време се спускате до отвора и срамните устни и премествайте вибрациите към клитора.
За този тип стимулация обичаме да препоръчваме класически, реалистичени вибратори или клитор стимулатори, които са перфектно контурни, за да съвпаднат с вашите ръце, което прави изживяването още по-удобно.
*
В края на краищата, вибраторът е красиво допълнение към оралния секс.
Мислете за вибрацията като сол в супата. Оралният секс без нея е хубав и задоволителен, но вибрацията добавя бонус усещане, което го прави страхотен. Добавяйте малко по малко, проверявайки за удоволствие и интензивност и премествайки нещата наоколо, за да го запазите непредсказуемо. Започнете от Пубиса с вибрацията или надолу от аналния отвор. Тези вибрации ще пътуват и ще създадат бавно дразнене. Комбинирайте различни интензивности, пози и докосване на език, вибрация и ръце.
Sex Shop Cleopatrabg – Животът е любов.
Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Използвне на вибратор по време на орален секс" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com