Ajax Loader

Изневерих с таксиметров шофьор

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Лятото ми се случи една история, която все още не излиза от главата ми. Като начало ще ви разкажа малко за себе си: аз съм на 23 години, руса, висока 173 см, тегло 55 кг, живея в София. Атлетична съм, играя тенис и ходя на фитнес. Може би нескромно, но винаги са ме смятали за много красива, както в училище, така и в университета.

И като цяло съм секси, мъжете постоянно ми досаждат. Грижа се за себе си, давам много пари, за да поддържам красотата си. Е, аз не харча, а съпругът ми, за когото ще стане дума сега. 

Кой е той?

Той е на 34 години, успял човек, развил е бизнеса си от нулата. Запознахме се преди три години, когато бях на 20. Тогава бях студентка и работех като модел. Нашата агенция за модели участваше в благотворително събитие заедно с неговата компания.

От тогава се грижи добре за мен. Харчи много пари за мен, често ходим в чужбина. Накратко, година след като се запознахме, се оженихме. Това е чудесен вариант за мен, съпругът ми е умен, надежден, с него не можете да се тревожите за благополучието на семейството и т.н. Но има едно НО: външно той не ме привлича особено. Той е малко по-висок от мен, слаб.

Искрено исках да бъда почтена, примерна съпруга, но по дяволите, издържах само няколко години. Всичко е сложно, когато има толкова много готини, напомпани алфа мъже наоколо, а аз получавам само съпруга ми, който дори не е добър в леглото, а и често пътува в чужбина по работа. А сега ще ви разкажа за деня, в който за първи път му изневерих.

Първият път

Беше лятото, бях в София, съпругът ми беше в заминал за една седмица извън града. Все още исках да бъда примерна съпруга. Беше ми скучно, отидох до центъра при моя приятелка. Седнахме, побъбрихме, гледахме сериали, изпих няколко чаши червено вино и реших да се прибера с такси до нас. 

Между другото, бях облечен много секси, къси шорти, скъпи червени обувки на висок ток, потниче, което подчертаваше гърдите ми. Аз обичах да се обличам така, когато съпругът ми го нямаше. Не защото исках да сваля някого, а просто ми харесваше да бъда ефектна и, честно казано, да улавям похотливите погледи на мъжете, но все пак бях вярна и исках да остана такава и всичко, което се случи тогава, беше абсолютно спонтанно, не съм си поставяла за цел да изневеря на съпруга си.

Е, извиках такси, пристигна най-обикновената кола. Не знам какво ме прихвана тогава, но отворих пасажерската врата, въпреки че винаги сядам отзад. Шофьорът беше на около 25 години, лицето му беше хубаво. Накратко, привлекателен млад мъж. Когато отворих вратата, той бързо ме погледна с похотлив поглед, усмихна се и каза: „Заповядай!”

Усмихнах се кокетно в отговор. Той продължаваше да се взира. Започнах да си закопчавам колана, после го погледнах, той погледна краката ми с усмивка, после нахално погледна гърдите ми. Вероятно всяко нормално момиче вече би съжалявало, че е седнало отпред, но по някаква причина се чувствах добре и се чудех какво ще последва. Продължих да се усмихвам и попитах: „Всичко наред ли е?“

Той: Е, не всеки ден возиш такива момичета!

Аз: Какви „такива“?

Той: Изглеждаш страхотно, краката ти са много красиви, лицето ти е ангелско. Ти си модел?

Аз, усмихвайки се смутено: Е, аз бях модел, но защо си с мен на „ти“, ние дори не се познаваме? – попитах закачливо.

Той: Ами ние сме горе-долу на една и съща възраст, така че… Хайде да се опознаем, аз съм Михаил!

Аз: Кристина, приятно ми е.

След това няколко секунди мълчание и потеглихме. Честно казано, трудно ми е да опиша чувствата си в този момент, бяха много странни. Бях леко развълнувана, той показа интереса си твърде явно, истински мъжкар. Побъбрихме си хубаво за това-онова, оказа се, че той като цяло е от провинцията, от малък град.

Забраненият плод

Побъбрихме, той продължи да хвърля похотливи погледи. Улових се, че също го гледам. Погледнах силни ръце, бицепси, започнах да си представям себе си с него и се възбуждах все повече и повече, възбуждах се от самата ситуация, че аз, омъжена суперкрасавица, седях полугола до непознат и флиртувах с него, а мъжът ми беше някъде далеч и не подозира. Забраненото винаги привлича, така е и тук.

Накратко, подмокрих се и се учудих, че едно просто арогантно момче от село ме възбужда така. Отидохме до моята луксозна къща. Седяхме в колата. Той плавно постави ръката си върху голото ми бедро,погали ме леко и каза тихо:“Толкова нежна кожа…“

Ако преди това просто си играех, тогава просто настръхнах и разбрах, че сега искам той наистина да ме обладае. Просто си помислих къде: направо в колата или да го заведа в къщата. Той се протегна към мен, аз към него, започнахме да се целуваме. След това той ме попита дали няма да го поканя на кафе в нас. Усмихнах се и казах: „Ще те поканя.“

Той излезе, отвори вратата на колата, хвана ме за ръката и влязохме в къщата. Събухме обувките си в коридора, аз се усмихнах, сама го хванах за ръката и казах: „Е, да отидем да пием кафе” и го заведох чак до третия етаж, до спалнята ми. Още от вратата се целувахме, правеше ми комплименти, казваше какъв късметлия е мъжът ми. Имам една малка слабост – свирка. Това наистина ме възбужда, обичам да правя свирки. Аз просто засмуках пениса му, бях много възбудена, почти свърших. Тогава той ме хвърли върху спалнята и ме чукаше като курва. Дори каза каква мръсница съм, но това само ме възбуди още повече. Правеше с мен всичко, което искаше, имах няколко оргазма, свърши много обилно по лицето ми, гърдите. Цялото ни легло със съпруга ми беше в пот и в спермата му. А той също имаше огромен хуй… Накратко, това беше най-щастливият ми ден от деня на сватбата. Михаил и моят мъж са мъже от различен ранг. Или по-скоро вече не възприемам моя като мъж …

Като цяло може би трябва да има някакво разделение: някой е по-добър в печеленето на пари, отглеждането на потомство и някой просто трябва да се чука, да носи удоволствие. А това е ключът към щастливото семейство. В крайна сметка имам право на секс.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Изневерих с таксиметров шофьор" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com