Ajax Loader

Игри с восък – как да не се изгорите

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Искате нещо по-горещо? Играта с восък е популярна част от BDSM забавленията, която днес е много разпространена. Игрите със свещи могат да бъдат чудесен начин да разнообразите страстите в леглото…или да се окажете в бърза помощ. Нека да поговорим за това как да запалим огъня на страстта без да се изгорим.

Какво представлява играта с восък?

Това е направление в BDSM културата, при което доминанта капе от свещта върху откритата кожа на подчинения: стомаха, гърдите, дори интимните части на тялото. По време на падането восъкът се охлажда и по кожата пада по-охладен а не изгарящ.

Често такива игри се правят контрастиращи, като към тях се добавя и малко лед.

Предпазни мерки за безопасност

В играта с восък има доста опасности. Вярно е, че ако решите да експериментирате и всичко върви по план, ще Ви хареса и ще се връщате към нея отново и отново.

1. Ако сте начинаещи започнете с парафинови свещи. Точката на топене на восък е много по-висока от тази на парафина. Парафинът има най-ниската точка на топене. С течение на времето преминете към восъчни свещи.

Купете восъчни свещи от Sex Shop Cleopatra, за незабравими игри.

2. Първо опитайте върху себе си. Правило, познато на всеки любител на BDSM игрите: не опитвайте нищо върху другите, което не сте изпитали върху себе си. Започнете с максимално допустимото разстояние – обикновено от 90 см до метър, като бавно намалявате разстоянието между свещта и кожата.

3. Никога не пийте алкохолни напитки едновременно. Трябва да държите свещта здраво – ръцете Ви трябва да са стабилни.

4. Дръжте лед под ръка. Дори при спазването на всички правила може да се стигне до изгаряния.

5. Не позволявайте парафинът или восъкът да влиза в контакт с очите, косата или отворени рани.

Как да капем?

Свещта трябва да се държи хоризонтално, което ще позволи да се разтопи равномерно и леко да я наклоним, така че восъкът да пада равномерно върху кожата на подчинения.

Контрастни игри

Много често двойките обичат да играят в контраст. За тази цел ледът, който можете да приложите към онази част от тялото, която сте затоплили с восък, е перфектен.

Вместо лед може да използвате кърпа, напоена със студена вода или дори изстудена бутилка от хладилника.

Каквото и да правите в леглото, основното е винаги да внимавате!

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Игри с восък – как да не се изгорите" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com