Ajax Loader

Fun Factory Boss дилдо – ревю

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

The Boss от Fun Factory е невероятно, висококачествено силиконово дилдо, което е идеално за G-точката. Това дилдо е с идеални размери – както на дължина, така и на дебелина. С него ще се чувствате удовлетворени и пълни. То има реалистична глава, която е перфектно проектиран да стимулира G-точката. Дилдото е изработено от висококачествен, копринен силикон.

име: Boss;
тип: дилдо за G-точка;
производител: Fun Factory;
сърца: 5 сърца;
качество: 5 звезди;
палавост: 3 дявола;
материал: силикон;
специални характеристики: високо качество, съвместим с пенис колани, ергономичен, заоблен връх, вакуумна основа.
Купете Fun Factory Boss дилдо от Sex Shop Cleopatra, за да изживеете нови удоволствия.

Дизайн на дилдото

Всеки, който пробва тази играчка ще се съгласи, че е с перфектна форма. Въпреки това не се препоръчва за начинаещите в сексуалните игри. Дължината на дилдото е 18 см, която е перфектната за стимулацията на G-точката, и дори за стимулация на шийката на матката. Главата има заоблен връх, което прави вкарването много лесно. Има няколко текстурирани вени по тялото на дилдото. Формата му позволява също и перфектно да масажира и простатата.
Основа на тази играчка я прави перфектна и за анални прониквания или пенис колани. Вакуумната чашка ще я задържи здраво към всички гладки повърхности.

100% висококачествен медицински силикон

Fun Factory правят всичките си играчки от 100% чист силикон, който е известен като един от най-безопасните и висококачествени материали за секс играчки. Той е хипоалергенен, нетоксичен, без фталати, без мирис и безопасен за съдомиялната машина. Той е проектиран да бъде едновременно безопасен за тялото и да издържа цял живот при подходящи грижи. Освен това е невероятно лесно да се почисти. Можете просто да използвате топла вода и антибактериален сапун за бързо почистване или просто използвайте съдомиялната машина за по-дълбоко почистване. Само не забравяйте да не използвате силиконов лубрикант, защото това ще влоши качеството на материала. Само лубрикант на водна основа! Този конкретен силикон е невероятно мек, копринен и гладък – с кадифено матово покритие. Освен това е много гъвкав, което означава максимален комфорт!

Плюсове и минуси

Плюсове:
  • разкошен, копринено гладък силикон;
  • страхотен дизайн за G-точка и простата;
  • идеални размери;
  • балансирана вакуумна основа.
Минуси:
  • нито един.
Fun Factory Boss е невероятно дилдо във всички отношения. Висококачествени материали, страхотен дизайн и вакуумна основа. Кой би могъл да поиска повече ?! Извивките на главата са проектирани идеално за максимално удоволствие, а материалът е просто божествен. Това е отвъд приказното – и бързо ще се превърна в любима играчка.
Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Fun Factory Boss дилдо – ревю" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com