Ajax Loader

Ето как да пипаме вагината

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

С пръсти не винаги е толкова лесно. Особено, ако не виждате какво правите. Може да попаднете на грешно място или на правилното място в неправилен момент. Партньорът Ви най-вероятно се чуди защо не го направи сам. Просто трябва да усетите добре какво правите. Не, не трябва да е лесно – но това не означава, че е невъзможно да се справите добре.

За някои двойки играта с пръсти (фингъринг) е средство за постигане на оргазъм – просто още една изключително приятна стъпка по време на секс. Докато за други, означава край на интимностите за тази вечер – всичко е въпрос на предпочитания.

Купете възбуждащи средства за жени от Sex Shop Cleopatra, за по-горещи моменти!

1. Лични предпочитания

В един перфектен свят това би било много лесно, но уви – това не е перфектен свят, така че ето: всеки е различен. Ако искате да доставите на половинката Ви удоволствие с пръсти по правилния начин, ще трябва да научите какво харесват и имат нужда. Не можете просто да разчитате на това, което знаете за себе си, въпреки че това е добро начало. Трябва да експериментирате малко и може дори да се наложи да попитате.

Първият път, когато сте с някой, наблюдавайте добре реакциите им, когато ги възбуждате и стимулирате по различни начини. Ще разберете как им харесва да ги целувате, обичат ли зърната им да бъдат щипани или хапани, харесва ли им да ги пляскате. По този начин ще разберете и харесват ли секса с пръсти или предпочитат нежно галене, без проникване.

2. Вътре или вън

Фингъринг, е име, дадено на две отделни дейности. Те често се припокриват, но не е нужно. Когато говорим за този вид стимулиране, имаме предвид или „вън“ или „вътре“. „Вън“ означава галене на клитора и срамните устни, а „вътре“ означава влагалището и G-точката. Не всеки иска или има нужда и от двете.

Ако все още не сте успели да разберете дали какво харесва Вашият партньор, може просто да я попитате. Ако имат нужда от вътрешна стимулация, за да получат наслада, тогава не се страхувайте да предложите такава. Ако обичат да се дразнят по другия начин, обърнете на срамните устни и клитора, толкова внимание, колкото е необходимо, за да са доволни.

3. Вън

Трябва да действате бавно. Вагината трябва да бъде достатъчно мокра и готова за Вас.

Погалете бедрата на партньора си. Ако клиторът на партньора Ви е прекалено чувствителен, за да се докосне директно, можете да масажирате около него или качулката. Погалете зоната точно над клитора, ще има почти същия ефект.

Ако стимулирате директно клитора с пръсти, можете да го търкате по кръгов начин, нагоре и надолу или отстрани – опитайте ги всички и вижте какъв са реакциите на партньора.

Купете висококачествени масажори от Sex Shop Cleopatra, за да накарате половинката Ви да се гърчи от удоволствие.

4. Вътре

Но има и жени, които не могат да свършат без нещо хубаво и твърдо във влагалището си. Не е задължително да е пенис или вибратор, с пръстите също могат да се постигнат чудеса.

И в този случай не трябва да се бърза. Почувствайте нещата. Прониквайте постепенно. Това, че имате пет пръста, не означава, че ще ги използвате всички. Повечето жени предпочитат два или три.

5. Гъвкавите пръсти ще я направят щастлива

Ето, че имате няколко пръста вътре. Сега какво? Най-разпространената техника е да имитирате движение навътре-навън. Когато прониквате с пръсти не забравяйте и клитора. Разтрийте го с другата ръка, докато плъзгате пръстите си напред-назад, а с върховете на пръстите се опитайте да плъзнете само малко от вътрешните стени на вагината със себе си.

Можете също така да започнете да търсите G-точката на партньора си. Опитайте се да откриете нещо, което да се откроява – различна текстура, повдигната подутина, каквото и да било. Както винаги, обърнете внимание на реакциите, които предизвиквате.

Има няколко важни неща, които трябва да имате предвид за фингъринга:

  1. Можете да вкарате толкова, колкото е необходимо, и сте в състояние да промените дебелината в движение, като добавите един пръст или извадите такъв.
  2. Те са много по-гъвкави от всяко дилдо и пръстите могат да достигнат G-точката или да правят неща, които никой друг орган или играчка не могат. Затова се забавлявайте.
Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Ето как да пипаме вагината" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com