Ajax Loader

Елегантно ръководство за свирки: Топ 9 съвета за магическа вечер

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Изведнъж Ви хрумва да зарадвате партньора си с порция страстни орални ласки – по този повод подготвихме полезни съвети как да реализирате плана си и дори с въображение.

Седнете до, а не срещу

Най-често, при орално стимулиране, жените седят точно пред мъжа – на колене. Опитайте се да промените ъгъла, поемайки пениса му отстрани. Така дори ще Ви бъде по-лесно да поемете пениса по-дълбоко.

Започнете произволно

Започнете, използвайки всичко: много слюнка или лубрикант, много движения с ръце върху тестисите и пениса, език по главата … Изненадайте го с по-груби ласки (само без зъби – това е златното правило при свирките) и след това създайте ритмична монотонна система, да го доведе до оргазъм.

Колкото по-дълбоко, толкова повече слюнка

Малко гадно, но полезно. Факт е, че поемайки пениса по-дълбоко, ще накарате слюнката да се отделя по-активно и по този начин ще смажете пениса по-добре.

Не забравяйте ръцете

Много мъже обичат да гледат как женските ръце се плъзгат по пениса му. Отделете време, за да извадите члена от устата си и да го стимулирате с ръце – някои хора са луди по това.

Бъдете активна

Не забравяйте да угодите не само на плътта му, но и на погледа му. Можете да извадите пениса от устата си за кратко и да покажете колко много харесвате това, което правите. Масажирайте гърдите си, отместете косата си, за да може по-добре да вижда как обгръщате устните си около инструмента му.

Не забравяйте за чатала

По-точно, за мястото, наречено „перинеум“ – това е пространството между скротума и ануса. За много мъже тя е много чувствителна, така че ще се изненадате каква реакция може да предизвика обикновена ласка на това място. Можете да го разтриете с палец, докато държите члена му в устата си, или дори да го натиснете с върха на езика си – както искате.

Техниката „осем“

Проста и ефективна, тя се състои в това, да „нарисувате“ осмица с езика в самия връх на пениса. В този случай само главата на пениса може да се държи в устата.

Оближете дланите си

Затаете дъх, погледнете в очите му и с бавно движение оближете дланта си за допълнително смазване. Да, може да Ви се струва отвратително, а не съблазнителна, но от гледна точка на някои мъже, колкото по-честно го правите, толкова по-добре. Освен това наистина може да Ви помогне да масажирате пениса му по-лесно.

Гълтайте, докато е в устата Ви

Поемете пениса колкото е възможно по-дълбоко и когато мъжът свърши, погълнете спермата му със собствената си слюнка, докато членът му е още в устата Ви. Това работи при условие, че количеството сперма не е много и просто се смесва с Вашата слюнка.

Купете специални орални лубриканти от Sex Shop Cleopatra, които ще Ви помогнат да му доставите по-голямо удоволствие.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Елегантно ръководство за свирки: Топ 9 съвета за магическа вечер" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com