Ajax Loader

Дълбока връзка: 5 пози за секс в банята

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Припомняме Ви, че когато правите секс в банята, трябва да бъдете внимателни – водата не трябва да е прекалено гореща и не забравяйте, че лубрикантът може лесно да се отмие от водата.

Перка на акула

Секс поза перки на акула

Все още не сме разбрали защо тази поза се нарича така, защото в нея не беше открита нито акула, нито перка. Практикувайте орален секс под вода – упражнението е малко рисковано. Позата ще е възможна, ако имате място да лежите в края на ваната.

 

Подводница

Секс поза подводница

Като цяло представлява ръчни ласки. Мъжът само трябва да се облегне отстрани на ваната и му подарите най-добрата мастурбация в живота му.

Водни кучета

Секс поза водни кучета

Почти като морски свинчета. Е, тази поза не е в самата вана, а до нея, върху кърпа и в кучешка поза. Нищо трудно. Внимавайте само да не си протриете коленете.

Плитка вода

Секс поза плитка вода

Тази поза е по-удобна за под душа, а не за ваната. Не забравяйте да сложите неплъзгащ се килим под краката си, така че страстните моменти да не завършат с позвъняване на бърза помощ.

Дълбока връзка

Секс поза дълбока връзка

Добре, не много дълбока – в смисъл, че не е нужно ваната да бъде напълно пълна, за да опитате тази поза. Напротив, колкото по-малко вода, толкова по-добре.

Купете соли за вана от Sex Shop Cleopatra, за да се насладите максимално на интимността.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Дълбока връзка: 5 пози за секс в банята" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com