Ajax Loader

Cleopatra, одобрени по програма „Иновации и конкурентоспособност“

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Скъпи клиенти, с радост искаме да съобщим, че от Cleopatra сме одобрени по програма „Иновации и конкурентоспособност“ в резултат от ситуацията с Covid-19. От Cleopatra отправяме искрените си благодарности към ЕС и държавата, че подкрепиха по-малките предприятия в този труден период!

Описание

Понеже от Sex Shop Cleopatra винаги сме били откровени към клиентите си за всичко, ще споделим за какво ще отиде цялата стойност, която ни се предоставя:

  • покриване на разходите за наем на помещение в периода на извънредното положение – за малко да се наложи да се преместим, но си оставаме в Студентски град и започваме да се оглеждаме за още пространство;
  • покриване на заплатите и осигуровките на служителите в магазин Cleopatra – благодарение на тази помощ си позволихме по-рано да наемем още 1 служител, който да се грижи за клиентите ни;
  • други текущи разходи свързани с редовната дейност на фирмата.

Както виждате абсолютно всички средства ще бъдат усвоени по предназначение и ние ще продължим да предоставяме високия стандарт, заложен в основата на бранда Cleopatra.

КАТЕРИНА 7 ООД започна изпълнението на проект по Договор № BG16RFOP002-2.073-2599-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие по Процедура за подбор на проекти BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19”.

Общата цел на проекта е: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места“.

Обща стойност на проекта: 9 767 лв., от които 8 301,95 лв. европейско и 1 465,05 лв. национално съфинансиране.

Дата на стартиране на проекта: 06.07.2020

Дата на приключване на проекта: 06.10.2020

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Cleopatra, одобрени по програма „Иновации и конкурентоспособност“" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com