Ajax Loader

Чукаха жена ми пред мен

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

След сватбата с жена ми Петя отлетяхме за Барселона на меден месец, щастливи младоженци, всичко е както трябва. Пристигайки на място, след кратка почивка, тя предложи да се разходим из града. Докато бях под душа, Петя се облече – къси панталонки и потниче, без сутиен! Никога преди не беше излизала без сутиен! Не ми хареса много, защото гърдите й бяха големи и меко казано, вече не са във форма, малко увиснали, въпреки че беше само на 26 години. Тя не ме послуша с аргумента, че е на почивка.

Привличаше погледите

Слязохме долу и във фоайето започнах да забелязвам погледи към жена ми, три момчета откровено погледнаха жена ми и се усмихнаха, минахме покрай тях и излязохме на улицата. След кратка разходка, жена ми започна да се оплаква, че е адска жега и искаше да се върнем. Когато влязохме обратно в хотела, отново видях тези момчета и начина, по който всички се обърнаха към нас.

Седнахме на една маса в барчето на хотела, решихме да пийнем, погледът ми се спря на щръкналите зърна на жена ми, беше трудно да не ги забележа под тесния бял потник, тогава осъзнах защо всеки втори мъж я зяпа. Изпих една бира, Петя отиде до тоалетната, а аз гледах тази тримата, които я следваха с очи. След 5 минути тя се върна обратно, циците й се люлееха при ходене, зърната й също стърчаха, тя пусна косата си и си беше сложила червено червило, изглеждаше малко като уличница.

Секси танци

Музиката започна, всички отидоха да танцуват, жена ми също отиде, аз не съм фен на танците, аз останах да седя на масата, а тя идваше от време на време, пийваше си от питието и се връщаше на дансинга. След известно време забелязах как тя танцува между тези тримата, тя се извиваше, правеше секси движения и облизваше устните си еротично, исках да я изкарам от там, но повече исках да видя какво ще стане. Един от тях я придърпа към себе си, като я беше сграбчил за задника. За моя изненада се почувствах възбуден, а не ядосан. Вторият започна да докосва путката й през шортите, тя беше плътно притисната между двама мъже, а аз усетих как пениса ми се втвърдява. Това продължи няколко минути, след я отведоха в някаква стая, осъзнах, че ще изчукат жена ми, това беше придружено от пляскане и щипане по задника.

Възбудих се

Тихо отидох там, наблюдавах през полуотворената врата как моята Петя вече беше без потник, циците й бяха смукани, облизвани и мачкани и от тримата мъже. В този момент разбрах, че цици като нейните наистина ме възбуждат. Свалиха й късите панталонки и бикините и единия започна да гали клитора й, другите двама целуваха по една гърда. Петя започна да се съпротивлява малко, но това ги възбуждаше още повече, гледах всичко това и членът ми направо ми скъса панталоните! Те искаха да я наебат групово. Петя се опита да се отскубне и да изкрещи, но устата й беше запушена със същите нейни бикини. След като я постави в кучешка поза, единия започна да я чука, един мастурбираше а третия махна бикините от устата й и пъхнаха хуй си там и започна да я ебе. Тя никога не е правила свирки с такова вълнение! Тя смучеше и стенеше така, че аз почти свърших. Третият зае мястото на първия и продължи да я чука, след което я сложиха по гръб, тя каза нещо като „чукай ме, мамка му“ и опипа путката си. Не можах да устоя и извадих пениса си, започнах да мастурбирам докато ебаха жена ми, когато започнаха да я чукат отново, тя се потеше цялата, стенеше и се наслаждаваше на всичко. Ебаха я на всички места, чукаха я между гърдите и дори в подмишницата. Тя беше просто курва за тях и беше щастлива от това, когато те я поставиха на колене и започнаха да я чукат в устата и да свършват по лицето и циците й на свой ред, аз свърших, просто не можех да се сдържа повече.

Като разбрах, че приключенията на малката ми жена са към своя край, отидох в стаята си. Тя дойде след 20 минути, развълнувана, но вече измита, каза, че случайно се е срещнала с приятел (уау .. В Испания). Заради лъжата я наебах както никога досега, чуках я и си спомних какво й направиха преди няколко часа, това ме възбуждаше ужасно. Мина година от тогава, понякога си спомням за тази случка и още се възбуждам ужасно много.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Чукаха жена ми пред мен" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com