Ajax Loader

Black Friday 2022 в Sex Shop Cleopatra!

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Кой е любимият Ви ден от годината? Разбира се, че е Черен Петък в секс шоп Cleopatra!

Дръжте се здраво, защото той наближава, а в онлайн магазин Cleopatra на 27 Ноември 2022 Black Friday ще бъде с намаления над -69% от редовните цени. Всички наши клиенти ще имат възможност да закупят любимата секс играчка, еротичен аксесоар, секс игра и бельо на промоционални цени.

Освен намаленията всеки ще се възползва от БЕЗПЛАТНА доставка без изисквания за минимална поръчка в деня на Black Friday.

Побързайте, количествата са ограничени!

Кога ще е Black Friday 2022?

Тази година най-значимото събитие за истинските шопинг маниаци ще се проведе на 27 Ноември. На този ден повечето магазини, включително онлайн, ще предложат на своите клиенти стотици страхотни оферти с огромни отстъпки. Това е страхотна възможност, да купите подаръци за себе си и за близките, преди Коледа и да спестите пари.

На кратко: През 2022 година Black Friday ще бъде на 27 Ноември.

Традицията „Черна Петък“ в Cleopatra?

Традиционно, промоцията е с продължителност 1 ден, но в Sex Shop Cleopatra започваме намаленията от Понеделник и достигаме до най-ниските цени в Петък и през уикенда.

В САЩ промоциите продължават дори след Черен петък до следващия понеделник, който в Америка се нарича „Кибер понеделник“.

Какви намаления да очаквате на Black Friday в Cleopatra?

Ние се грижим възможно най-много категории продукти да бъдат намалени. Абсолютно винаги предлагаме отстъпки за най-луксозните ни стори, а еротичното бельо винаги е константа в нашите промоционални предложения.

Глобалната разпродажба на Черен петък ще Ви позволи да осъществите най-смелите си фантазии и мечти. Можете да избегнете блъсканиците в магазините като посетите онлайн магазина ни и се потопите в света на секс изкушенията. Отстъпките важат за голямо разнообразие от секс играчки:

Както секс играчки, така и еротичното ни бельо ще бъде с промоционални цени:

Ами за любителите на BDSM? Не сме ви забравили! В черната седмица на Клеопатра можете да пазарувате и БДСМ фетиш продукти като:

Повечето от нас са използвали секс играчки поне един път или ги използват редовно. Възползвайте се от Черен Петък 2022 в секс шоп Cleopatra и направете Black Friday съвършен!

Тази година освен в Студентски град, можете да пазарувате с намаление и в новият ни секс магазин в центъра на София, ул. Граф Игнатиев 1 (под пилоните).

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Black Friday 2022 в Sex Shop Cleopatra!" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com