Ajax Loader

Бях лошо момиче: 10 правила за добро напляскване

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Коe е лошото момиче? А защо не лошото момче? Пляскането е игра, част от BDSM, която дори тези, които не са фенове на този тип игри, могат да си позволят да опитат. За да се забавляват и двете страни е необходимо да внимавате за определени неща.
За всички, които не са напълно сигурни: с правилните методи, чрез напляскване е възможно да се предизвика силна възбуда и идеално да допълните Вашия сексуален арсенал.

Купете специални аксесоари за напляскване от Sex Shop Cleopatra, за да възбудите максимално „жертвата си“.

1. Измислете си дума за стоп

Дори за такава игра е необходимо „наказваните“ да могат да я спрат. Най-добре е да измилите нещо необичайно, което е малко вероятно да го кажете по време на секс игри. Например „червенотиквеничковчета“. Не точно! Трябва да си измилите лесна, кратка и ясно разбираема дума. Например „орел“. Освен ако за домашен любимец нямате перната птица.

2. Настанете се удобно

Идеалната поза за пляскане е „наказания“ да е на коленете на „наказващият го“. Определено ще бъде малко неудобно за първия. Това е част от играта.

3. Свалете всички аксесоари от ръцете

Гривни и пръстени, които могат да надраскат или оставят синини по кожата трябва да се свалят. Не забравяйте, че подобни наранявания не се целта на тази игра.

4. Затоплете добре дупето на „жертвата“

Най-добре е да пляскате задните части до характерен розов цвят.

5. Наблюдавайте реакциите на партньора

Гледайте внимателно как Вашата „жертва“ понася ударите. Ако той (или тя) се кикоти, твърдостта на ударите може леко да се увеличи.

6. Удряйте точното място

Пляскайте дупето и горната част на бедрата. Не по-високо, защото там са разположени бъбреците и ще бъде неприятно за “жертвата“.

7. Не задържайте ръката си

Това е много често срещана грешка, която се наблюдава главно от мъжете. Пляскат и „залепват“ дланта си за дупето. По-добре е да не го правите. Ръката трябва да върви по траекторията на „ритъма“, сякаш удряте с камшик.

8. Редувайте пляскане с масажиране

Не е необходимо да пляскате през цялото време – дайте си време да си починете и да си поемете дъх. Направете пет шамара на дупето и след това леко го масажирайте.

9. Дръжте аксесоари за пляскане под ръка

Пляскането може да е леко болезнено не само за „жертвата“. От ударите дланта на „наказващия“ също ще се зачерви.  Така че, за да не се прекъсвате в момента, когато „жертвата“ току-що се е възбудила, просто си вземете палка, бич или нагайка и продължете.

10. Не мълчете

Възбудата ще се увеличи многократно, ако си говорите мръсни неща.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Бях лошо момиче: 10 правила за добро напляскване" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com