Ajax Loader

7 Секси съвета за поддържане на топлината тази зима

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Навън е студено! Вали сняг, температурите все повече се понижават и се опитвате да се стоплите! Всичко което искате да направите, е да не събличате дрехите си, за да избегнете студа. Има много начини да поддържате топлината през зимния сезон, без да се налага да правите секс с дрехите си. Ето 7 забавни и секси начина да се стоплите:

1. В колата

Дори и да сте с партньора си от години, сигурни сме, че помните как се прави секс на задната седалка на кола. Спомняте ли си в началото на връзката Ви, когато нямаше къде да се усамотите и просто го правихте в колата? Помните колко беше топло? Буквално адска жега, малко затворено пространството, телата Ви се затопляха едно в друго, изпотявахте се и прозорците се замъгляваха.

2. Пред камината

Какъв по-добър начин да се стоплите от това да го направите пред камината? Точно както във филмите. Легнете върху одеяло и се отдайте на горещите моменти.

3. Загряващи лубриканти

Загрейте се със специални лубриканти, създадени да създава усещания за затопляне както на Вас, така и на партньора Ви по време на секс.

4. Топла вана

Напълнете вана с гореща вода, направете много пяна и се насладете на топлината! Това е супер секси начин да се стоплите и в същото време да прекарате незабравимо с партньора си!

5. Изпийте топла напитка, преди орален секс

Случвало ли Ви се е да сложите топъл чифт бельо направо от сушилнята? Вероятно се почувствахте невероятно. Изпиете чаша горещ чай, кафе или друга гореща напитка, преди да се заемете с партньора си. Помолете Вашия партньор да направи същото за Вас!

6. Носете секси чорапи и не ги сваляйте

Намерете секси чорапи, които ще възбуждат партньора Ви и не ги сваляйте по време на секс. Главата и краката Ви отделят най-много топлина от тялото си, така че като сте с чорапите, ще сте сигурни, че ще Ви е топло!

Купете еротични чорапи от Sex Shop Cleopatra, за по-вълнуващи моменти!

7. Масаж

Купете си затоплящо масажно масло или масажни свещи! Съблечете партньора си гол и го стоплете, като му направите най-чувствения масаж. След това си разменете ролите.

Съвет: Пред камината ще стане още по-горещо!

Не позволявайте на студеното време да Ви отдалечава от секса! Тези студени дни и нощи могат да бъдат ужасно неприятни, но тези 7 съвета ще Ви топлят през цялата зима! Опитайте всички, за да се убедите сами: 7 съвета за 7 нощи от седмицата.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "7 Секси съвета за поддържане на топлината тази зима" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com