Ajax Loader

7 Съвета от сексолози как да го зарадвате

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Сексът е една от онези области на живота, където винаги можеш да научиш нещо ново. Сексолози споделят съвети, с които ще го побъркате в леглото.

1. Целувки

Това е важна част не само за любовната игра, но и за главното действие. Основното правило: не бързайте с целувките, а започнете бавно и постепенно увеличавайте интензивността. Работете внимателно с езика си, ако е необходимо, променете ъгъла на главата, опитайте се да не обменяте слюнка, освен ако и двамата не искате.

2. Ролеви игри

Можете да увеличите степента на възбуда с малка ролева игра. С еротични костюми по-лесно ще свиквате с ролите.

Купете еротични костюми от Sex Shop Cleopatra и сбъднете всяка негова фантазия!

3. Масаж

Изпълнете всички негови желания. Докосването ще му помогне за по-силна ерекция и по-мощен оргазъм. За по-чувствени ласки използвайте масажна свещ или масажно олио.

4. Робство

Завържете очите му. Това ще му позволи да се съсредоточи върху други сетива и няма да знае какво планирате да правите. Можете също да заключите и ръцете му с белезници.

5. Работа с ръце

Сложете малко лубрикант и започнете да масажирате пениса му. Фокусирайте се върху главата, там има най-много нервните окончания. Можете също така да вземете подходяща играчка, с която да го стимулирате – наблюдавайте какво му допада най-много.

6. А сега, с уста

Всички хора са различни, някои харесват оралния секс, други не толкова. Ако той обича това, направете му незабравима свирка. Комбинирайте езика, устните и ръцете.

7. Продължението е от Вас

Можете да приключите играта с нормален секс или го да го докарате до оргазъм орално. Изборът е Ваш.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "7 Съвета от сексолози как да го зарадвате" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com