Ajax Loader

7 Начина, с които да удължите секса без “магически хапчета”

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

По-продължителен секс = по-приятно и по-щастлив край.

Както може би сте чували, има разлика в постигането на оргазъм при мъжете и жените. Според проучване от 2017 г., публикувано в Archives of Sexual Behavior, 95% от хетеросексуалните мъже са заявили, че обикновено или винаги имат оргазъм по време на полов акт, докато само 65% от хетеросексуалните жени съобщават същото.

И въпреки, че има много фактори, които влияят на това, отчасти разликата може да е свързана с продължителността на интимния процес. Според д-р Хари Фиш, авторът на книгата „Нуди“, 45% от мъжете достигат оргазъм за две минути сексуален контакт или дори по-малко. За това обикновено жените изискват повече от 15 минути.

За щастие има много трикове, които помагат за удължаване на удоволствието, а по-долу представяме най-ефективните от тях.

1. Практикувайте забавяне на еякулацията

Чували ли сте някога за забавяне на оргазма? Има такова нещо като „еякулаторна неизбежност“ – момент, в който трябва да спрете за минута или повече, преди да възобновите действията.

Номерът е да се научите да следите точно момента и когато наближава, се насочете към нещо, което не е свързано със стимулиране на пениса – например орални ласки на партньора. Такъв „стоп старт“ изисква известно трениране, но когато се научите да отлагате кулминацията няколко пъти, това ще направи оргазма Ви по-мощен.

2. Опитайте нещо ново в леглото

Експертът по връзки и семеен терапевт д-р Джейн Гриър казва, че експериментирането с нови пози или практики често помага на мъжете да удължат сексуалния си контакт. Факт е, че баналните сексуални пози могат да накарат тялото Ви да работи като часовник, което води до кулминация по-бързо, отколкото бихте искали Вие и Вашият партньор. И всяка новост е в състояние да отложи еякулацията.

3. Започнете кардио тренировки

Подобряването на цялостното Ви здравословно състояние може да има огромно влияние върху сексуалния Ви живот. Кардио упражнения като аеробика, плуване, бягане или джогинг могат да укрепят белите Ви дробове и да увеличат капацитета им – и това е точно това, от което се нуждаете, ако се чудите как да останете в леглото по-дълго.

Кардиото също ще помогне за засилване на метаболизма, подобряване на кръвообращението в сърцето, белите дробове и пениса. В допълнение, всяко упражнение може да стимулира отделянето на ендорфини, което може да Ви помогне да облекчите стреса, да останете спокойни и да се насладите на сексуален контакт, като намалите шансовете за преждевременно свършване.

4. Добавете още ласки (петинг)

Целувки, масаж, галене, ръчна и орална стимулация могат и трябва да се използват не само по време на любовната игра, но и по време на секс.

Използването на различни форми на сексуална активност по време на полов акт е ефективен начин за удължаване на удоволствието, но има още нещо. Около 75 процента от всички жени никога не достигат оргазъм единствено от полов акт, така че прекъсването на сексуалният акт чрез петинг ще помогне да се увеличи шанса на партньора да завърши с усмивка на лицето.

5. Възползвайте се от рефрактерният период

Рефрактерният период на човек е периодът между времето, когато той еякулира и когато може да достигне и поддържа нова ерекция. Проучвания показват, че 18-годишните мъже имат рефрактерни периоди от около 15 минути, а тези над 70 – около 20 часа. (Средно за мъжете този период е около половин час).

Тази пауза е чудесна възможност за един мъж да угоди на партньора си и да се подготви за продължение. Вашата възобновяваща се ерекция не означава само възможността за втори кръг – тъй като много мъже изпитват по-малка чувствителност по време на „бис“, сношенията вероятно ще продължат по-дълго.

6. Използвайте презервативи

Когато се използват правилно, както и в комбинация с лубрикант на водна основа, латексовите презервативи са ефективен начин за намаляване на шансовете за забременяване и получаване на редица инфекции, предавани по полов път.

Но ако закупите по-дебели презервативи, те също ще намалят леко чувствителността, което в крайна сметка ще доведе до по-дълго приключение в леглото. Между другото, на пазара има специални презервативи за удължаване на сексуалния контакт с лек анестетичен ефект, така че можете да насочите вниманието си към тях.

Купете Презервативи със задържащ ефект от Sex Shop Cleopatra, за да увеличите многократно интимните удоволствия.

7. Говорете с професионалист

Ако сте изпробвали всички горепосочени точки и проблемът с твърде бързия край остава актуален, може да е време да се консултирате с лекар.

Между другото, много сексуални дисфункции се коренят в психологията, а не във физиологията и това е особено вярно по отношение на преждевременната еякулация (ПE). Изследване от 2013 г., публикувано в японското психологическо проучване, съобщава за експеримент с 15 пациенти, страдащи от ПЕ, които са претърпели осем до дванадесет сесии на психотерапия и в резултат промените, възникнали в сексуалния им живот, са „статистически значими с тенденция до подобрение. „

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "7 Начина, с които да удължите секса без “магически хапчета”" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com