Ajax Loader

7 Начина да подобрите значително качеството на секса

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Това е много често срещан сценарий: от скоро се срещате, сексът е добър, но не страхотен. Харесвате го, но не се знае дали е възможно по някакъв начин да подобрите интимния си живот. Можете! Ето няколко съвета, с които ще подобрите секса.

1. Повече време за любовна игра

Ако и двамата бързо преминете (или дори пропуснете) любовната игра – върнете се и започнете отначало. Поне по този начин е по-вероятно да получите оргазъм, отколкото от „гол“ вагинален секс. И дори ако все още не е научил къде се намира клиторът Ви, нещата ще се подобрят в бъдеще.

2. Задавайте си въпроси

Да, точно по време на секс! От „харесва ли ти така“ до „какво трябва да направя, за да се почувстваш по-добре“. Ако партньор получи отговори от Вас и Вие от него означава, че се интересува от състоянието на нещата и сте готови да инвестирате в качеството на интимния Ви живот. Смята се, че всичко може да се разбере от движенията и реакциите и няма нужда да се говори, но това не е така.

3. Приемайте съветите на другия

Казвате „по-бавно“ – той намалява скоростта, той Ви каза „обърни се“  и Вие го правите. Добрият ученик ще стане по-добър партньор.

4. Помнете какво се харесало на партньора Ви миналия път

Честито! Не спите с риба, а с човек, който има дългосрочна памет. Ако преди седмица сте признали какво Ви е харесало и този път по време на секс е направил същото, имате добри шансове за съвместно бъдеще.

5. Не приемайте съветите като критика

Ако партньорът Ви се ядоса или дори спре процеса – това е червен флаг! Ако егоцентризмът му позволява да се смята за най-добрия любовник в света, а сексът е възможност да покаже способностите си, а не е приключение и за двама Ви, по-добре е да си тръгнете веднага.

6. Използвайте секс играчки

Не се притеснявайте, ако партньорът Ви предложи да опитате секс играчки, или дори Вие сами го предложете. Някои възприемат играчките като намек за несъстоятелност в леглото, но това изобщо не е така. Те ще подобрят сексуалната динамика и ще доставят повече удоволствие.

Купете играчки за двойки от Sex Shop Cleopatra, с които ще изживеете много нови усещания!

7. Взаимен орален секс

Може да не е най-добрият кунилингус в живота Ви, но инициативата е похвална.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "7 Начина да подобрите значително качеството на секса" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com