Ajax Loader

7 Лайфхака за незабравим летен секс

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Слънцето, лятото и може би плажът с морето – страхотно време, съгласявайте се! А при либидото всичко е в ред, включително чрез производството на витамин D и серотонин, които допринасят за появата на желанието. Като цяло нещата са лесни: да правите секс, толкова много, че да можете да го запомните дълго време! Ето някои препоръки от експерти за секс през лятото.

1. Включете въображението

Представете си, че правите секс на борда на луксозна яхта в средата на океана, почувствайте тази сцена. В случай, че имате морска болест, можете да си представите всичко друго.

2. Охладете страстите

Можете да поставите любимата си стоманена или стъклена секс играчка за 10 минути в хладилника, за да получите напълно нови усещания.

Купете стъклено дилдо от секс шоп Cleopatrabg.

3. Не се подсушавайте

След душ, не можете да вземете кърпа. Отидете в спалнята с мокра тениска и покажете на партньора си какво можете да направите!

4. Разходете се из апартамента в същото бельо

И докато вършиш някои домакински задължения. Търпението му няма да издържи дълго и ще Ви нападне!

5. Попитайте за масаж

Не забравяйте да вземете масажно масло. Когато се отпуснете, можете да го помолите да се масажирате взаимно.

6. Маркирайте оргазъм на 31 юли

Този празник е създаден в Обединеното кралство през 2001 година. Чудесна възможност да прекарате деня, без да ставате от леглото!

7. Намерете пътека в тъмното

Представете си, че сте в палатка, на улицата през нощта, имате само фенерче… и търсите нови ерогенни зони на тялото на партньора си.

Това са 7 кратки съвета за едно незабравимо лято изпълнено със секс! Животът е любов, не го забравяйте!

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "7 Лайфхака за незабравим летен секс" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com