Ajax Loader

6 Правила на полигамните връзки

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Правилата във връзките могат да бъдат много различни. Особено, ако те са полигамни. Когато трима или повече души се занимават с емоционално и физическо привличане, можете бързо да преминете от всеобщата любов към омразата. Какво да направите, за да не се случи това?

1. Намерете време за Вас двамата

Ако имате основен партньор в полигамните отношения, не забравяйте да прекарате време заедно и направете нещо, което само двамата харесвате. Например, отидете на ресторант, за да отпразнувате годишнина.

2. Поставете граници

Изглежда сложно, но след като всичко е ясно, ще стане много по-лесно за всички Вас. Направете си списък, в кои дни, кой с кого ще се среща и не се намесвайте между тях.

3. Уважавайте избора му на партньори

Има ситуации, когато Вие и човекът, избран за основен партньор, изобщо не си пасвате в нищо. Но това е рядкост. Можете да намерите общо с почти всеки. Не е нужно да се влюбвате във всички участници във връзката, но е важно да общувате нормално.

4. Бъдете реалисти

В полигамните отношения, както в моногамните, е трудно да се предвиди нещо за много години напред. Пригответе се за промени, включително много бързи и драматични.

5. Не спирайте да общувате

Много е важно да поддържате връзката във всяка ситуация, дори ако разбирате, че вече не искате да сте заедно или да общувате с някой от участниците. Ако има постоянни пропуски във връзката, това няма да доведе до нищо добро.

6. Помислете преди да се съгласите

Ако обичате традиционните връзки, но се съгласявате на полигамни само заради даден партньор, помислете отново. Целта на връзката е щастието на участниците и ще бъдете ли щастливи след такъв избор?

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "6 Правила на полигамните връзки" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com