Ajax Loader

6 Начина да я убедите да пробва нещо лудо в секса

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Не забравяйте, че в такива случаи пряк подход не винаги е подходящ. Ако искате да добавите нови цветове към интимния си живот, но се страхувате да го кажете директно или не искате да изплашите приятелката си, трябва да действате деликатно. Ако имате дългогодишна фантазия, която сте искали да реализирате в продължение на години, или сте виждали някаква интересна поза във филми за възрастни, имаме няколко съвета как да предложите на приятелката Ви да опитате.

1. Не критикувайте сегашния си сексуален живот

На първо място, избягвайте фрази, като: „Мислех да разнообразим малко интимния си живот…“.

Ако започнете разговор с подобна забележка, приятелката Ви може да си помисли, че до този момент интимният Ви живот е бил максимално монотонен.

Започнете разговора, като споменете колко гореща е в леглото и колко цените тези моменти и едва тогава преминете към въпроса.

2. Обяснете й откъде идва тази идея

Вместо директно да я помолите да участва във това диво начинание, разкажете й историята как се е породила тази идея.

„Наскоро видях нещо много яко в един порно филм. Веднага поисках да го пробваме.“

Колкото повече тя участва в контекста, толкова по-голяма е вероятността да се съгласи.

Не забравяйте, че не я молите за услуга, а предлагате да участвате в съвместни дейности. Нека изречението Ви не звучи като нещо сложно за нея, но като приятно и за двама Ви.

3. Не бързайте

„В никакъв случай не те принуждавам. Можеш да помислиш и тогава да ми кажеш решението си“. Кажете й нещо подобно и се опитайте да не я пришпорвате.

Дайте й малко време да помисли за Вашият фетиш (особено ако не е от най-нормалните).

4. Нека тя да определи границите

„Най-важното е да ни е приятно. Ето защо, ако има някаква граница, която не искаш да преминаваме, ми казваш. Добре?” Не забравяйте за подобни забележки.

Факт е, че много хора често се страхуват от експерименти в леглото, защото не искат да изпадат в неудобна ситуация. Много е важно да обсъдите предварително с момичето подробностите от Вашето преживяване, така че и на двамата Ви да е хубаво.

5. Помислете за алтернативи

Не трябва да се разстройвате, ако тя не се съгласи да предприеме тази стъпка с Вас. Не забравяйте, че има много алтернативи, на които и двамата ще се радвате. Отделете малко време, за да помислите за тях и да направите списък с няколко дейности в леглото, които бихте искали да направите.

„Ето няколко неща, които бих искал да опитаме. Можеш да избереш тези, които най-много ти харесват, и ако искаш, да предложиш нещо твое. Много ще се радвам да реализираме и някоя твоя фантазия “, кажете нещо такова.

Колкото повече опции имате, толкова по-голяма е вероятността тя да се съгласи на една от тях.

6. Кажете й, че нейното удоволствие е Вашият основен приоритет

Когато й разказвате за фантазиите си, опитайте да се уверите, че всичко това не звучи като егоистично търсене. Покажете й, че искате да й доставите удоволствие по всякакъв начин. С този подход дори и най-смелата инициатива ще звучи много по-привлекателно.

Можете да завършите разговора си с тези думи: „Не забравяй, че те обичам. Много ценя това, че можем да си говорим открито за такива неща.”

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "6 Начина да я убедите да пробва нещо лудо в секса" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com