Ajax Loader

6 Горещи празнични секс пози

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Празниците са изпълнени с тичане по празнични вечери със семейството, партита с колеги, излизания с приятели. Понякога забравяме, че е необходимо да поддържаме сексуалният си живот и по това време на годината. Влезте в празничния дух с тези горещи секс пози!

1. Jingle Balls

Jingle Balls, Jingle Balls, Jingle Balls през цялата нощ!

Партньорът трябва да е легнал по гръб, а Вие да седнете отгоре му с гръб към него. Докато го яздите си играйте с тестисите му – масажирайте ги, галете ги, мачкайте ги! Или така докато и двамата достигнете до оргазъм.

2. Под имела

И Вие, и Вашият партньор трябва да стоите прави, сякаш сте под имел, или дори да го направите по-празнично, като всъщност окачите имел! Партньорът прониква във Вас, държейки единият Ви крак, като го е вдигнал във въздуха, а с другата ръка Ви масажира дупето.

3. Мръсният елен

Бъдете истински мръсни в тази секс поза! Направете го така, както го правят елените. Можете да направите тази поза изключително секси, като добавите нашийник с повод!

Купете BDSM нашийници от Sex Shop Cleopatra, за да направите тази игра невероятна!

4. Всичко, което можете да изядете

За да почувствате празника , сложете коледна покривка на масата и легнете на нея, като главата Ви виси от ръба, така че партньорът Ви да може да си сложи пениса в устата Ви. Едновременно с това, той също ще Ви стимулира орално. Наслаждавайте се на празничната маса!

5. Захарна пръчица

Легнете по гръб и помолете партньора си да постави пениса си между гърдите Ви. Използвайте двете си ръце, за да стиснете гърдите си заедно, докато партньорът Ви се движи напред-назад. Забавлението все още не е приключило. Отворете устата си и оставете главата пениса да се плъзга по мокрия Ви език. Позволете му да свърши в устата или върху гърдите Ви.

6. Коледен подарък

Легнете под елхата, като само от кръста на долу се показвате, а партньорът Ви може да прави каквото си поиска. Това може да бъде много чувствена поза, тъй като зрението Ви ще бъде блокирано и няма да знаете какъв ще бъде следващият му ход. Това ще е много еротично и за него, защото Вие сте неговия подарък.

Не позволявайте натоварената програма покрай празниците да пречи на Вашия сексуален живот. Експериментирайте постоянно и ще постигнете отлични резултати! Използвайте въображението си и направете спалнята забавна през този празничен сезон!

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "6 Горещи празнични секс пози" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com