Ajax Loader

54-Годишна омъжена жена в хотел

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Бях в командировка в друг град. След тежък работен ден решавам да се прибера в хотелската си стая и да си почина. Взимам си душ и оставам по халат. Тъй като денят беше напрегнат и се чувствам скапана, решавам да пусна вибратора си и да свърша няколко пъти, за да се отпусна.

Секс играчки за разпускане

Свалям халата, лягам на леглото и включвам вибратора. Решавам да започна със средна скорост. След около минута съм прекалено влажна, така че решавам да го усиля на макс. Усещам как свършвам. Изпитвам силен оргазъм, който ме кара да крещя от удоволствие много силно. Когато отварям очи, виждам, че някакъв техник е влязъл в стаята, за да погледне климатика.

Неочаквана молба

Млад мъж около 20-те. Очите ми се изцъклят и преди да успея да кажа нещо или дори да се мръдна, той ми казва: „Можеш ли да направиш това отново?, като през това време си сваля тениската. Разкрива се атлетично и мускулесто тяло. Поради някаква причина казвам добре и отново включвам вибратора.

Мъжът се приближава до мен и сваля панталоните и бельото си. Показва се много голям и надървен пенис, вероятно над 20 сантиметра. Казва ми „нека свършим заедно“. Съгласявам се шепнейки. Възбудата от всичко това ме кара да свърша бързо и мощно. Бликам из цялото легло. Той се приближава до леглото, застава над мен и свършва със силна струя върху циците ми. За първи път виждам члена му отблизо. Голям е и все още силно надървен. Инстинктивно го слагам в устата си и започвам да му правя свирка.

Нещата станаха непредсказуеми

Смуча го няколко минути. Вади го от устата ми, поглежда ме и след това ме вдига! Хваща ме за дупето и ме нанизва на пениса си. Докато се плъзгам по него, разбирам всъщност, че е огромен. Никога преди не ме е чукал такъв! В началото имаше малко болка, но тя премина в удоволствие. Започна с мощни тласъци. Усещах силните му ръце върху дупето си, докато ме блъскаше. Той пъхна глава в циците ми и започна да гали зърната ми с език. Изпитах още един оргазъм, толкова силен, че цялата се отпуснах. Преди и той да свърши извади хуя си от мен, за да не свърши вътре.

Залепва ме до стената, увива единия ми крак около главата си и започва да изяжда путката ми. Той е нежен, но твърд с езика си и не отнема много време, за да ме накара да свърша пак, но този път по цялото му лице! Това го възбужда още повече, вдига ме и ме пренася до леглото. Започва отново да ме чука като животно.

Никога досега не са ме ебали с такава сила и усещам как пак ще свърша. Той също го усеща и започва да тласка още по-бързо, което не съм си мислила, че е възможно. Потта капе от него върху мен, докато ме чука. Оргазъм след оргазъм! Крещя от удоволствие. Усещам мускулестото му тяло. Хващам стегнатото му дупе и го придърпвам с цялата си сила към мен. Тогава и той свърши върху корема ми и гърдите. Твърдият му член пулсира докато се празни върху мен. 

Още и още…

Това не е краят. Казвам му „Още не съм свършила с теб, нека те яхна“! Той ми отговаря: „Не знам дали ми е останало нещо, но нека опитаме!“

Той лежи по гръб, а аз го яздя отгоре. Усещам, че сега не е напълно твърд, така че бавно започвате да го търкам и да му духам. Той хваща големите ми гърди и започва да ги целува и хапе. Това му беше достатъчно. Качвам се отново. Слага пръсти в устата ми, за да започне да го яздя по-силно и по-бързо. Сега го чувствам напълно надървен в мен. Казвам му, че ще го яздя толкова силно, колкото той ме чука. След яко чукане ми казва, че иска да ме види как пак свършвам. Точно преди да го направя, той грабва вибратора и го поставя върху клитора ми. Комбинацията от неговия хуй и вибратора е толкова мощна, че започвам да изпитвам ОГРОМЕН оргазъм и започвам да крещя. Той стене, докато се изпразва, аз крещя, докато свършвам. 

След като сме готови, ми казва, че никога няма да забрави това и си тръгва.

Къпя се, обличам се и получавам съобщение от мъжът ми. “Как мина деня ти”. Отговарям му “Безпроблемно”.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "54-Годишна омъжена жена в хотел" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com