Ajax Loader

5 Секс тренда, които не сте длъжни да харесвате

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Никога не е имало по-добро време да се чувствате сексуално свободни. Тъй като табутата изчезват и по-възрастните поколения осъзнават, че е трябвало да бъдат извратени суингъри през цялото време, всички видове забавни сексуални неща изскачат от дърворезбата. Бисексуални клубове само за жени; луксозни курорти за етично не-моногамни; БДСМ клубове за господари и подчинени – каквото и да задвижва сексуалния ви мотор, то го има, и има цели групи от хора, които са развълнувани колкото вас и искат да го правят с вас.

Но какво, ако сте щастлива ванилия? Имате няколко вибратора в чекмеджето си и определено не сте против използването на дилдо. По дяволите, може би дори сте убедили приятеля си да опита пегинг.

Ние никога не бихме развалили кефа на някой друг – фраза, която по същество означава да не опорочаваме нещата, които другите намират за секси. Но хей, ако любимата ти позиция е мисионерска и ти си напълно щастлива да спиш с една и съща личност до смъртта ти, нямаме нищо против. Познаването на това, което ви харесва и отстояването му, е мощна способност в модерните времена.

В края на краищата сексът е прекалено страхотен, за да губите времето си в практики, за които сте сигурни, че няма да работят за вас. Избрали сме 5 страхотни секс тенденции, които са всичко това, което не трябва да обичате – дори и да пробвате!

Анален секс

Аналният секс е категоричен медиен любимец на момента и има добри причини за това. Както жените, така и мъжете имат много нервни окончания, разположени около външната и вътрешната част на ануса. Освен това, аналната стимулация може да активира P-точката – това е простатата за собствениците на пениси – и G-точката за собствениците на вагини. Когато дадете на простатата изчислено, нежно мушкане, тя може да еякулира без упоритост и да има многожество оргазми. За собствениците на вагини, аналното проникване е чудесен начин да изпитат невероятен G-Spot оргазъм, благодарение на тънката стена, която разделя ануса и вагината. Направете го по правилния начин и може да почувствате големия си G-точка през задника си. Колко яко е това?

Въпреки това, аналната стимулация може да бъде една от онези усещания за любовта и омразата. Много хора описват аналния секс като усещане „акане наобратно“. Той се усеща напълно различно от вагиналното стимулиране, за по-добро или лошо в зависимост от начина на възприемане. А когато се направи без много смазка/лубрикант, секс играчка за начинаещи по размер и много търпение, аналният секс може да бъде наистина болезнен. Да не говорим, че вашото дупе е едно от най-лесните места за подсъзнателно стягане ако сте нервна.

Аналният секс заслужава справедлив шанс, когато сте спокойни и правилно подготвени, и може да отнеме няколко опита с дори и най-малкия анален разширител. Но ако правите всичко правилно, а задникът все още ви изпраща да бягате в банята, вместо в спалнята, тогава е нормално да го зарежете завинаги.

Тройки, групов секс, полиамория и други видове отворени отношения

Секс ТройкаСтиловете на отворената връзка са толкова разнообразни, колкото и хората на тази планета. Ако напоследък сте преглеждали Tinder, вероятно сте се сблъскали с много двойки, които търсят тройки, еднорог (това е двойка, която иска сексуално разваляне на трети партньор), друга двойка за размяна на партньори или дори друга пълноправна връзка – с някого от всякакъв пол – за комплимент на техния брак. Ако във вашата моногамна глава се върти нещо подобно, не се чувствайте, като че ли сте напълно извън линия.

Отнема много четене и проучване, за да се разберат всички различни стилове на отворена връзка – и дали отварянето на вашето партньорство е път към щастието или стреса.

Истината е, че участието на други хора във вашата връзка – емоционално, сексуално или и двете – може да бъде много трудно. Това включва изследване на целия този грозен багаж, който отчаяно се опитвате да скриете в килера през всичките тези години, като ревност, проблеми с доверието и емоционални белези. Не винаги е забавно или хубаво да разопаковате всички тези торбички, но след като го направите, огромно тегло се вдига от раменете ви. И щом веднъж теглото изчезне, можете ясно да се погледнете в метафоричното огледало и да решите дали отворена сексуална връзка е за вас.

Полиаморията е популярна в момента, защото работи много добре за много хора и тези хора са били несправедливо засрамени от десетилетия, че не са спазили остарелите стандарти за взаимоотношения. Сериозно е много добре за тях! Но ако мисълта, че вашият партньор обича друг – или дори само една нощ – носи сериозна емоционална скръб и ви превръща в топка от сълзи и нервност, е съвсем добре да се придържате към моногамията и стандартните любовни взаимоотношения.

Интензивно стимулиране

Само ние ли си мислим така, или всеки друг съвременен вибратор се продава почти единствено на рекламата „интензивни, мощни вибрации”? Ако знаете, че вашият клитор се нуждае от ниво на мощност, надуто до 12, тогава със сигурност ще се насладите на този супер-захранван вибро-масажор, куршум или клиторстимулатор. Но ако откриете, че най-ниската настройка на новата ви секс играчка се чувства като товарен влак, който се движи с пълна скорост над любовния ви бутон, далеч не сте сами. Може дори да сте едни от онези завидни момичета, които могат да свършат дори от пипане през панталона. Късметлийка!

Laya 2 е създадена единствено, за да достигнете невероятен оргазъм. Ако най-нежната обстановка е всичко, което е необходимо, за да създадете удивителен оргазъм, тогава си я вземете. Без значение каква е вашата гореща точка, защо да се оправя това, което не е счупено? Винаги можете да експериментирате с различни скорости, за да изследвате пълния си потенциал, но ако продължавате да се връщате към тази чувствително бавна първа настройка, придържайте се към това, което работи – и се възползвайте от това!

Секс душ

Преследването на водопада се завръща и този път не говорим за една от най-добрите песни от края на 90-те години. Секс душът не е съвсем нов – подобно на този известен химн на поп / R & B – но той е разпръснат навсякъде по всяко списание или статия със сексуална тематика.

Душът е приветстван като второто най-популярно място за двойки, за да се свържат. И защо да не е така? Обикновено е спонтанно и има нещо толкова мръсно, да го правите, докато се чистите.

Въпреки това, сексът под потока обикновено изглежда по-романтично във филмите – или ако имате огромна площ за душ, която не изисква акробатични умения, за да се избегне подхлъзване на сапуна. Вода се стича в носа ви, докато правите свирка? Готово! Да се ​​изстреля струя вода направо в очите при смяна на позициите? Готово! Пищене, когато прониквате, защото душът просто е измил лубриканта? Готово!

Има стотици продукти, които могат да помогнат с общите проблеми и на двата пола при секс под душа. Силиконовите лубриканти остават мокри под водата и дават възможност да правите секс под душа без излишни притеснения. Просто не се чувствайте като най-скучния партньор в историята, ако предпочитате просто да измиете проклетата си коса и да приключвате с банята. Разгледайте лубрикантите за секс тук: https://cleopatrabg.com/category/seks-apteka/lubrikanti/

БДСМ и Извратена игра (Kinky Play)

Има един милион и един начина да експериментирате с извратени неща като въже, робство, белезници, превръзки на очите, сетивна игра и камшик. BDSM – практика, която означава Bondage (робство), Dominance/Discipline (доминация/подчинение), Sadism (Садизъм) и Masochisum (Мазохизъм) – наистина печели клишето „от леко до диво“. Но ако нито едно от тези неща не ви звучи толкова забавно, няма нищо лошо да се придържате към класиката.БДСМ Игра

За някои жертви на насилие, тежки игри на BDSM, като напляскване или робство, помагат да се излекува травмата им. Жертвите на насилие често са безсилни (или поне се чувстват по този начин), докато са под контрола на своя насилник. Консенсусното подчинение по някакъв начин може да имитира насилствено поведение в контролирана среда с пълното разрешение на всеки. Но този път бившата жертва може да си възвърне властта, като се откаже от контрола на доверен партньор, който следва серия от правила и ограничения, договорени преди извратената сцена. Мислете за това като за форма на сексуална терапия.

Въпреки, че това не е така за всички, повечето хора обичат БДСМ, защото мозъците ни освобождават допамин – един от химикалите, които се чувстват добре, като серотонин – по време на болезнени и приятни дейности. Това ни води до асоцииране на определени форми на болка със сексуална възбуда. Това е същото като любовта на някои хора към пикантни храни, въпреки че устата им изгаря.

Много хора обичат BDSM до такава степен, че става редовна част от тяхната секс игра, оттам и причината за нейната популярност. Нормално е да харесвате извратен, както и да не харесвате никакъв вид пляскане, вързване, превръзки на очите или почитане на господар.

Секс играчки в BDSM стил можете да намерите тук: https://cleopatrabg.com/category/bdsm-fetish/ 

Ако се чувствате добре, направете го, а ако това не е така, не се страхувайте да кажете СТОП!

В края на деня сексът е за умствено и физическо удоволствие (а понякога и за възпроизвеждане, но това е за друг блог и тема). Това е като десерт след салата от зеле. Работили сте усилено, за да разберете какво харесвате, а сега е време да пожънете успеха. Ще налапате ли безплатна шоколадова торта със сладолед, ако имате непоносимост към лактоза и не обичате шоколад? По дяволите не! Ще плащате добри пари за вида лакомство, на което всъщност ще се насладите, защото сексът е нещо като десерт. Никога не се чувствайте така, сякаш трябва да се съгласите с неща, които са по-малко от приятни, за да сте в крак с тенденциите.

Sex Shop Cleopatrabg – Животът е Любов.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "5 Секс тренда, които не сте длъжни да харесвате" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com