Ajax Loader

5 Популярни въпроса относно bondage на гърдите

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Връзването на партньор е една от популярните ролеви игри с елементи на садо-мазо. Обикновено се връзват краката или ръцете, но има и други възможности. Например, гърдите. Ето какво трябва да знаете за тази интересна опция!

За какво става дума?

Bondage на гърдите е по-различно от обичайното връзване. Целта му е да стегне гърдите и да създаде натиск върху тях. Можете да използвате лента, вратовръзка, въже, колан и други импровизирани материали.

Защо хората обичат това?

По много причини. Изглежда доста еротично за доминиращия партньор и дава много нови усещания на пасивния. Това е интересна игра с гърдите за тези, които обичат това. В крайна сметка това е нещо ново в сравнение с връзване на крайниците!

Как да кажете на партньора си какво искате да опитате?

Може да кажете например: „Видях страхотни аксесоари за връзване в секс шоп, с които със сигурност ще се забавляваме.“

Можете да съставите списък на Вашите желания, да го помолите да напише също и своите и да ги сравните. Със сигурност ще получите идеи един от друг!

Как се прави това?

Най-лесният начин е да навиете тениската, да я поставите под гърдите и да я завържете около врата. Можете да използвате колан или въжета, но е важно да не се наранявате. Най-добре е да закупите специални аксесоари, предназначени за целта. За да засилите ефекта върху зърната, можете да носите и щипки за зърна.

Купете щипки за зърна от Sex Shop Cleopatra за максимално удоволствие по време на връзването.

Как да се научите на това?

Можете да гледате видеоклипове от категория 18+, да прочетете подробно описание или да намерите курсове на живо. Много е важно да не се прекалява със стягането и да измислите предварително дума за стоп, за да спрете играта, ако боли.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "5 Популярни въпроса относно bondage на гърдите" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com