Ajax Loader

5 Най-добри секс пози под душа

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Ако вече правите секс под душа, чудесно! Знаете, че е много приятно! Но ако още не сте, това може да бъде нова, различна и вълнуваща искра в сексуалния Ви живот.

Голи сте, топлата вода тече и върху двама Ви докато го правите, това само по себе си е секси изживяване. Приготвили сме Ви 5 пози, които ще Ви накарат да си направите душ кабината по-здрава.

На колене

Страхотна поза за начален секс под душа и секси поза за орален секс.

Вие сте изправен а партньорът Ви е на колене, докато Ви стимулира орално. След това се разменете. Дайте всичко от себе си.

Тази поза е безопасна, тъй като докато единият от Вас е на колене, балансирайки се, а другият е на двата си крака. Шансът от наранявания е много малък.

Купете висококачествени силиконови лубриканти от Sex Shop Cleopatra, които няма да се отмият от водата.

Наведена

В тази поза Вие сте изправена и леко наведена напред, като с ръцете се държите за душа. Партньорът Ви е зад Вас и прониква.

Тази поза също е безопасна и няма опасност от подхлъзване.

Кучешка поза

Най-вероятно практикувате тази поза в спалнята. Под душа е още по-приятна.

Последният оцелял

Докато сте изправени и един срещу друг, партньорът Ви с едната ръка държи леко вдигнатия Ви крак, а с другата Ви държи за дупето и едновременно прониква във Вас.

Тази поза е за по-напреднали. Внимавайте да не се подхлъзнете и да паднете.

Мисионерска поза

Вероятно сте се радвали на тази поза извън банята преди, но да го опитате под душа може да бъде ново и секси изживяване, на което и двамата ще се радвате. Не е за изпускане.

Важното е да внимавате, докато правите секс под душа, заедно с насладата и секси усещанията, които изпитвате. Сексът в банята е различно, но също толкова вълнуващо сексуално преживяване, както всеки друг, който сте опитвали. Наслаждавайте се!

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "5 Най-добри секс пози под душа" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com