Ajax Loader

5 Най-добри секс пози под душа

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Ако вече правите секс под душа, чудесно! Знаете, че е много приятно! Но ако още не сте, това може да бъде нова, различна и вълнуваща искра в сексуалния Ви живот.

Голи сте, топлата вода тече и върху двама Ви докато го правите, това само по себе си е секси изживяване. Приготвили сме Ви 5 пози, които ще Ви накарат да си направите душ кабината по-здрава.

На колене

Страхотна поза за начален секс под душа и секси поза за орален секс.

Вие сте изправен а партньорът Ви е на колене, докато Ви стимулира орално. След това се разменете. Дайте всичко от себе си.

Тази поза е безопасна, тъй като докато единият от Вас е на колене, балансирайки се, а другият е на двата си крака. Шансът от наранявания е много малък.

Купете висококачествени силиконови лубриканти от Sex Shop Cleopatra, които няма да се отмият от водата.

Наведена

В тази поза Вие сте изправена и леко наведена напред, като с ръцете се държите за душа. Партньорът Ви е зад Вас и прониква.

Тази поза също е безопасна и няма опасност от подхлъзване.

Кучешка поза

Най-вероятно практикувате тази поза в спалнята. Под душа е още по-приятна.

Последният оцелял

Докато сте изправени и един срещу друг, партньорът Ви с едната ръка държи леко вдигнатия Ви крак, а с другата Ви държи за дупето и едновременно прониква във Вас.

Тази поза е за по-напреднали. Внимавайте да не се подхлъзнете и да паднете.

Мисионерска поза

Вероятно сте се радвали на тази поза извън банята преди, но да го опитате под душа може да бъде ново и секси изживяване, на което и двамата ще се радвате. Не е за изпускане.

Важното е да внимавате, докато правите секс под душа, заедно с насладата и секси усещанията, които изпитвате. Сексът в банята е различно, но също толкова вълнуващо сексуално преживяване, както всеки друг, който сте опитвали. Наслаждавайте се!

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "5 Най-добри секс пози под душа" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com