Ajax Loader

5 Идеи за убиване на скуката вкъщи

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Пореден ден от извънредното положение. Не помните кога за последно бяхте навън (не става въпрос на терасата). Умирате от скука. Не искате да пускате телевизора, защото на всеки канал се коментира коронавируса и заболелите от Covid-19. Нямате представа какво да правите затворени вкъщи. Сега е идеалния момент да наблегнете на интимния си живот. Ние сме Ви приготвили 5 идеи, които да разнообразят малко обстановката с половинката Ви в тези трудни дни.

Прочетете 14 Секси идеи за извънредното положение от секс блога на Sex Shop Cleopatra!

Сексът като изкуство

Трябва Ви боя за тяло и голям бял чаршаф. Останалото е ясно. Създайте шедьовър със собствените си тела. Не се притеснявайте! След секс можете лесно да отмиете боята.

Приятна изненада

Пригответе две кутии. Напишете на малки листчета всички интимни действия, които харесвате, например: пляскане, целуване, смучене, драскане, гъделичкане, връзване – и ги поставете в една от кутиите. В другата сложете листчета, на които са изписани на различни части на тялото. Теглите по едно листче от виждате какво трябва да направите. Дори не е необходимо да четете на глас това, което е написано. Нека бъде приятна изненада!

Чувствайте се като порно звезда

Изберете порно по Ваш вкус. Гледайте го заедно. Сега изберете нещо, което и на двамата Ви се струват много секси и опитайте да го повторите в спалнята си. След това повторете цялата сцена. Представянето Ви гарантирано да бъде много страстно!

Реалити шоу

Превъплъщавате се в ролите на любими актьори от филм или сериал. Решавате, че е крайно време те да правят секс, много секс, страстен секс! Нощта ще бъде незабравима. Това е по-интересно от гледането на Netflix преди лягане.

Търпение

Единия от двама Ви се съблича и ляга на леглото. Позата Ви трябва да е възможно най-еротична. Партньорът стои на вратата на спалнята. Сега нека проверим колко добре Ви познава. Задавате му въпроси за себе си – сексуални („Коя е любимата ми поза в секса?“) и лични („На кое място си мечтая да отида на почивка“). След правилен отговор той се приближава към леглото с една стъпка, а след грешен – крачка назад. Само не задавайте трудни въпроси.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "5 Идеи за убиване на скуката вкъщи" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com