Ajax Loader

4 Забранени теми, които не трябва да споделяте за връзката си

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Вашите приятели и роднини не трябва да знаят всичко за личния Ви живот.
Много от нас са свикнали да споделят всички детайли на близки си. Това е важен компонент от живота на човек, така че е доста трудно да не го споделим – и какво е лошото?

Нищо, стига да се поддържа баланс между откритост с близки и уважение към момичето. Това на моменти е доста фина линия, при пресичането на която, можете да разкриете подробности за неща, които трябват да останат само между Вас и половинката.
Сега ще разберем какво не трябва да казвате на приятелите и близките си и как твърде многото говорене може да се отрази на приятелката Ви.

Какво може да се случи, ако говорите твърде много за връзката си

1. Можете да подкопаете доверието на приятелката си

Ако не сте я попитали дали можете да разкажете на някого за много забавния инцидент, който Ви се случи наскоро в леглото, по-добре е да го запазите само за себе си. В крайна сметка това, което може да Ви се струва сладка и забавна история, може да бъде неудобно за нея.

2. Можете да настроите Вашите приятели и роднини срещу нея

Ако непрекъснато разказвате на приятелите си за конфликтите Ви във връзката, те може да започнат да мислят, че приятелката Ви не е подходяща за Вас. Също така, това мнение може да се запази в тяхното съзнание за дълго време и дори когато разрешите проблемите си, те все пак ще имат отрицателно отношение към нея.

3. Можете да уморите приятелите и роднините си с оплакванията си

Ако постоянно говорите за това колко Ви е трудно да сте във връзка, Вашите близки в крайна сметка могат да се отегчат.

Подробности, които Вашите приятели не трябва да знаят

Малко вероятно е приятелката Ви да оцени факта, че разказвате подробно личния Ви живот, освен ако тя не е дала пълното си съгласие.

Ето какво не трябва да споделяте:

1. Интимният Ви живот

Това, което се случва във Вашата спалня, трябва да си остане там. Да споделяте подробно за това колко секс правите, коя поза харесва тя и други подобни определено не си струва.

Отново, обсъждане на всичко това е подходящо само ако тя даде съгласието си.

2. Вашият финансов живот

Приятелите Ви не трябва да знаят за финансовото Ви състояние и особено за това как приятелката Ви управлява парите и как това не Ви харесва. Ако случайно стане въпрос за пари, можете да кажете нещо от рода на: „Сега имаме малки финансови затруднения, но скоро ще ги решим“.

Същото се отнася и за ситуация, ако приятелката Ви е уволнена от работа или е напуснала по собствено желание. Не трябва да крещите това в бара или да питате всички, дали имат свободни места за нея – поне докато тя не Ви помоли за това.

3. Психологическа травма на Вашата приятелка

Друга забранена тема в разговор с приятели е психологическа травма на приятелка Ви, която например би могла да получи в детството, на работа, в училище или на друго място. Тази тема се отнася изключително за нея и само тя може да говори за нея.

4. Състоянието на нейното здраве

Освен това не споделяйте информация за нейното здраве с приятелите си. Това е нейната лична информация и само тя има право да решава дали да каже или не на някого за това.

Ако сте в токсична връзка и трябва да го споделите с някого

Ако в даден момент започнете да осъзнавате, че сте в токсична връзка, това вече може да бъде споделено с близки приятели или с членове на Вашето семейство.

Токсичната връзка може да навреди на психическото и физическото Ви здраве, така че понякога е необходимо просто да получите съвет от роднини, приятели или професионалист – психолог или психотерапевт.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "4 Забранени теми, които не трябва да споделяте за връзката си" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com