Ajax Loader

4 Съвета от стриптизьорка, за да подобрите сексуалния си живот

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Ако искате да разнообразите сексуалния си живот, просто разберете какво подлудява партньора Ви и го направете! А кой по-добре знае това от стриптизьорките? Въпреки че фантазиите на всеки могат да бъдат много различни и специфични, по-голямата част от желанията съвпадат. Просто бъдете креативни и се опитайте да превърнете неговите фантазии в реалност. Можете да се научите как да бъдете кралица в леглото, само ако разберете какво възбужда любимия Ви. Изграждането на интимност във връзка не трябва да е трудно начинание. Изпробвайте тези изпитани и одобрени от стриптизьорки творчески съвети, за да разчупите нещата малко:

1. Подготвяйте нещата цял ден

Това, което мъжете наистина харесват е да знаят, че Вие ги желаете толкова, колкото и те Вас. Това е един от начините за изграждане на здрави отношения. „Дразнете“ го през целия ден с мръсни съобщения или му изпращайте секси снимки, които предават желанието Ви да сте с него. Не е нужно да бъдете груби, просто му дайте достатъчно, за да поиска да Ви разкъса дрехите. Със сигурност ще си направите няколко селфита така или иначе, защо да не му изпратите и снимка, която крещи: „Искам те!“  След това проявете инициатива, когато най-накрая се видите. Мъжете също искат да се чувстват желани.

2. Преоткрийте себе си

Със сигурност сте хващали партньорът Ви да заглежда други жени. Това е така, защото мъжете харесват разнообразието. Можете да разгорещите нещата в спалнята, като се използвате това във Ваша полза. Не се страхувайте. Може да е нещо просто като боядисване на косата в друг цвят или промяна на стила Ви на гримиране. Опитайте секси костюм и ролева игра. На Вас също ще се хареса толкова, колкото и на него.

3. Размърдайте тялото си

Вероятно сте виждали видеоклиповете онлайн на момичета, които танцуват на пилон. Вашият мъж може да каже, че не се интересува от такива неща, но това ще бъде лъжа. Те обичат да виждат такива провокативни танцови движения. Можете да вземете и някой друг урок в свободното си време и да научите супер горещи движения, които ще го възбудят. Освен това няма и да си помисли да излезе на стриптийз клуб, щом има Вас вкъщи.

4. Стимулирайте другите му сетива

Въпреки че мъжете са генетично предразположени да свързват сексуалното си желание към визуална стимулация, това не означава, че той също не се възбужда от другите си сетива. Има много различни начини да зарадвате партньора си. Завържете му очите и бързо ще поставите усмивка на лицето му. Мистерията и очакването действат както на мъжете, така и на жените. Прокарайте нежно пухче за гъделичкане по кожата му, докато шепнете мръсни думи в ухото му. Стимулирайте възбудата му с аромата си. Предизвикайте въображението му, за да разбере каква част от тялото се трие в гърдите му.

Купете еротичен комплект от Sex Shop Cleopatra и осигурете на любимия си незабравими моменти!

Помолете го да Ви сподели това, което наистина го възбужда. Ето какво обаче: не молете мъжа си да разкрие фантазиите си, ако не можете да се справите с тях. Целта е да разберете какво го подлудява, за да можете да го осигурите. Не го съдете; уважавайте партньора си. Успокояващо е да знаете, че можете да изградите интимност във връзката си с помощта на добрите и старомодни разговори.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "4 Съвета от стриптизьорка, за да подобрите сексуалния си живот" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com