Ajax Loader

3 Секси метода да включите лед в секса

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Играта с лед е вид еротична игра, при която студени предмети се използват за стимулиране на неврорецепторите на организма за по-чувствен ефект. По това време на годината става все по-студено, затова решихме, че би било идеално да Ви помогнем да внесете студа вътре с няколко лесни, секси идеи за еротични игри.

1. Външна игра

За да започнете леденото си приключение, целувайте цялото тяло и най-интимните зони на партньора си за нежно усещане. Прокарайте леда по тялото на другия и след това целунете охладените места, за да ги загреете и да създадете уникално усещане. Колкото по-чувствителна е зоната, толкова по-голямо влияние ще има ледът!

2. Орален секс

Използвайте леко разтопено кубче лед за стимулация върху пениса, но го дръжте движещ се и никога на едно място твърде дълго. Ако това е прекалено чувствително, опитайте над бельо, за да се получи подобно усещане, без да прекалявате.

Разтрошете лед и дръжте по-малките парчета в устата си. Това ще добави текстура към движението на устата Ви, плюс това ще е малко допълнително смазване, когато ледът се топи!

Купете орални лубриканти от Sex Shop Cleopatra, за още по-чувствени игри.

3. Вътрешна игра

Вместо да създавате леден дилдо, използвайте по-безопасен вариант като стъклен дилдо, което може да се охлади. Просто поставете играчката в хладилника, изчакайте да изстине и след това се насладете на леденото усещането в тялото си.

Играта с лед всъщност може да добави сериозна топлина в спалнята … или банята, или кухнята. Да започнеш бавно и да опознаеш тялото си и неговите граници може да бъде страхотен обрат на сексуалния Ви живот.
Бъдете уведомени:
Важно е да се уверите, че ледът или изстудените предмети не са прекалено студени, за да не залепнат за партньора Ви. Ледът се използва най-добре, когато се остави да се размрази и стопи малко, не само по съображения за безопасност, но това позволява и да се плъзга по тялото Ви.

Измръзването е съвсем реална опасност. Уверете се, че кожата на партньора Ви реагира положително на тези игри. Някои признаци на измръзване са усещане за „пробождане с игли“, намалено усещане при допир, усещане за парене на кожата или усещане за ужилване, посиняване или зачервяване на кожата. Ако някое от тези неща се случи, незабавно спрете играта!

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "3 Секси метода да включите лед в секса" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com