Ajax Loader

17 Признака, че момиче те желае

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Всички загадки са решени!

Дори и да сте постигнали почти съвършенството в разпознаването на женските намеци, нашите съвети все пак ще Ви бъдат полезни.

1. Постоянно й се разваля нещо

Хладилникът е спрял да замръзва, вратата не се затваря, дъската се е преместила, в най-лошия случай принтерът трябва да бъде свързан или трябва да бъде инсталиран нов Microsoft. Причините могат да бъдат много, но има само една причина – тя изобщо не е против да Ви посрещне у дома.

2. Прекалено гостоприемство

Ако все пак сте стигнали до тях и тя Ви е предложила напитка – обърнете внимание какво прави. Често женското тяло ни дава много забележими сигнали. И ако тя, сипвайки напитката, се навежда твърде ниско към Вас и когато посегне към горния рафт, тя извива красиво гърба си … Това прекомерно гостоприемство не е просто добро възпитание, а много очевиден знак за привличане.

3. Не носи бельо

Много жени умишлено не носят бельо на среща. Разбира се, това може да се разглежда като признак на еманципация, но в същото време може да бъде провокация. За всеки случай, ако тя внезапно Ви изпрати селфи, погледнете по-отблизо, има ли бельо под блузката.

4. „О, не беше за теб“

Ако внезапно сте получили снимка по бельо и след 10 минути (защо веднага не забеляза, че е объркала?), Ви изпрати съобщение: „О, съжалявам. Исках да покажа на приятелките си новото ми бельо ”, не вярвайте. Тя иска да го покаже, но на Вас. Тя си го е сложила специално за снимката, заради Вас, бъдете сигурни.

Купете еротично бельо от Sex Shop Cleopatra, за да зарадвате половинката си.

5. Постоянно се докосва

Точно така. Докосва врата си, играе с косата си, облизва устните си, докосва крака си. Всяко нейно докосване показва, че тя иска да повторите нейните движения.

6. Тя седи в скута Ви

Знакът е точен и очевиден. Само девственик се нуждае от пояснение. Тя вече се е приближила твърде много до всички Ваши интимни места. Какви други съвети са необходими?

7. Тя случайно те докосва

Ако пиете в бара и изведнъж ръката й „липсва“ и докосва дупето Ви, краката или нещо друго… Спомняте ли си колко е изпила? Най-вероятно тя изучава тялото Ви за по-късно вечерта. Някои жени много добре умеят да се спънат артистично, само за да Ви докоснат.

8. Тя говори за секс

Ако тя започна да говори за секс, то със сигурност не е против да го направи с Вас.

9. Четка за зъби

Ако сте на среща и внезапно забележите да носи четка за зъби или бельо в чантата си, тогава тя очевидно не смята да прекара нощта вкъщи.

10. „Ефектът на Пепеляшка“

Жените обичат да правят всевъзможни трикове с краката си, например свалят наполовина обувката от краката си и леко я размахват във въздуха. Може би дори те е погалила под масата с крак.

11. Комплименти

Обърнете внимание колко често и какви комплименти Ви прави. Ако вместо да забележи нова риза или прическа, тя нарочно поставя акцент върху тялото Ви, знайте: тя иска да сте наясно, че забелязва Вашата сексуалност.

„Имате толкова красиви ръце, голям бицепс, зашеметяващи гърди, мощни рамене, красиви очи или устни“ и т.н.

Тя ясно намеква, че тялото Ви я привлича. Може би отдавна е мечтала за всичко, което може да направите с нея. Ако тя дава такива комплименти в интимна обстановка, сексуалните обертонове са още по-вероятни. Опитайте следващата стъпка.

12. Леглото

Очевидно и невероятно: ако тя прокара ръка по леглото Ви и каже колко е меко и удобно, тогава може би намеква, че иска да легне върху него. Ако вече е седнала отгоре му и говори за това колко е готино, тогава се присъединете към нея възможно най-скоро! Просто не бързайте веднага, действайте внимателно, отделете си време и следвайте принципа на информираното и активно съгласие (мълчанието не е знак за съгласие).

13. Самата тя си поиска

Понякога едно момиче може директно да каже, че иска секс. По-хубаво от това има ли?

14. Често оставате сами

Може би това е съвпадение, но ако изведнъж по време на парти нейните приятели изчезнат някъде, сякаш случайно Ви оставят сами, тогава, съвсем вероятно, тя иска да се сближи с Вас (до каква степен – ще разберете малко по-късно).

15. Тя Ви кани у тях

Ако никога досега не сте ходили в къщата й и тя Ви кани при нея … най-вероятно, тя иска нещо повече от Вас.

Не пропускайте своя шанс и се съгласете! Не е гарантирано, че ще правите секс, но шансовете Ви са високи.

16. Вече се срещате и целувате

Всъщност, ако сте се целували, ако сте докоснали гърдите й, ако и двамата сте се довели до оргазъм с ръце или уста, това не означава, че момичето е готово да продължи напред – до проникващ секс.

Някои момичета са готови да правят само орален секс дълго време, тъй като другото за тях е психологически по-сериозна стъпка. Има такива, които напротив, правят проникващ секс, но дълго време не могат да преодолеят бариерата и да продължат към орален секс. Всички хора са различни.

Ако се целувате с часове, а приятелката Ви не поема инициативата за нещо повече, може би тя чака да направите следващата стъпка. Има обаче вероятност тя все още да не е готова да прави секс с Вас. Ако тя Ви бута всеки път, когато се опитвате да докоснете гърдите й или да свалите бельото й, тя определено не е готова.

17. „Как минава денят ти“ и „Какво прави снощи“

Ако едно момиче пита какво правите вечер, най-вероятно се опитва да разбере дали си имате приятелка. Или може би тя иска сама да Ви покани (или чака Вие да я поканите). Ако Ви задава много въпроси относно Вашия график, навици, ежедневие, тя може да иска да разбере как ще се случат нещата, ако прекарате нощта заедно.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "17 Признака, че момиче те желае" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com