Ajax Loader

15 съвета за орален секс, за да го пренесете на следващото ниво

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Само хората искат да направят хубавите неща още по-добри. Така че, ние сме събрали за Вас много, много съвети как да направите оралния секс просто вълшебен.

Използвайте дъха си

Можете да използвате горещия си дъх, за да стимулирате нервните окончания – това работи както при свирка, така и при кунилингус. Просто не докосвайте веднага интимните органи на партньора, вместо това, първо ги затоплете с дъха си.

Опитайте с масаж на простатата

Ако Вие и Вашият партньор се доверите един на друг и нямате нищо против сексуални експерименти, можете да опитате да му предложите приятна и релаксираща процедура. Нежно масажирайте точката между ануса и тестисите – това е една от най-чувствителните зони на мъжкото тяло.

Нежности през бельото

Можете да използвате този съвет за себе си, като помолите партньора си да не бърза и нежно да Ви докосва през бельото, или Вие да ги направите, ако партьорът Ви е жена. Това може да бъде чудесна любовна игра.

Покажете му, че не сте гнусливи

Покажете му, че не се страхувате и не се погнусявате от спермата, така както той не се гнуси от естественото Ви смазване.

Разделете срамните устни

Това винаги е интимен момент и често кунилингусът се възприема от партньорите като нахлуване в лични граници. Ако срамните устни се разделят и леко се разтягат, ще се отвори пълен достъп до клитора.

Мастурбирайте, покажете му как Ви харесва

Мастурбирайки пред него, ще му покажете, че му се доверявате, а в допълнение ще демонстрирате как харесвате да Ви докосва.

Цялото тяло трябва да участва в процеса

Вместо да се насочвате директно към интимните си органи, първо обърнете внимание на останалата част от тялото: галете, целувайте, затопляйте и го пригответе за кулминацията.

Разменете всичко

Всеки от нас, по един или друг начин, има сценарий, по който действаме. Ако нямате нито сили, нито въображение, за да измислите нещо ново, просто разменяйте действия. Ако Вашият партньор е свикнал да започвате с нежни целувки и след това да преминете към по-агресивни действия, просто разменете последователността.

Изключете светлината

Понякога оралният секс се възприема като еднопосочно действие, но не бива да е така. Ако не можете да се концентрирате върху собствените си чувства по време на свирка, изключете светлината и се концентрирайте върху тялото си.

Нямате нужда от партньор, за да изпитате орално удоволствие

Някои играчки, по-специално клиторни стимулатори, като Satisfier или Womanizer, създават много сходни усещания.

Купете Клитор стимулатор Satisfyer Pret-A-Porter от Sex Shop Cleopatra, за незабравима наслада.

Не е нужно да го поемате пениса дълбоко

Честно казано, това изобщо не е необходимо. Понякога е достатъчно е да обърнете внимание само на главата на пениса.

Използвайте лубрикант

Различните вкусове на лубрикантите могат да добавят приятно усещане към оралните ласки.

Седнете на лицето му

Ако Ви е трудно да изпитате оргазъм, когато е между краката Ви, опитайте нещо ново – да, например, можете да опитате внимателно да се спуснете върху лицето му. Това изисква известно умение и не го правят само в порно филмите.

Не забравяйте за себе си

Дори и да му направите свирка, това не означава, че трябва да забравите за себе си – ако почувствате нужда, използвайте любимата си секс играчка.

Не забравяйте за 69

Опитайте се да го направите едновременно – може би в началото ще е неудобно, но с времето ще свикнете и ще си доставяте незабравими удоволствия.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "15 съвета за орален секс, за да го пренесете на следващото ниво" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com