Ajax Loader

15 Креативни идеи за Свети Валентин

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Има много легенди и слухове за произхода на този празник, но Свети Валентин завинаги остава още една причина да покажете любовта си към най-скъпия и най-близък човек за вас.

Всеки прекарва този ден по различни начини: някои мрънкат скептично и по принцип не признават чужд празник, други просто излизат на дискотека, трети отиват на вечеря и подаряват цвета, но има и такива, които предпочитат да си разменят по един малък подарък и да гледат Netflix цяла вечер.

Ако се чудите какво да измислите вече и сте уморени да измисляте оригинални идеи за половинката си, тази статия е точно за вас! Нека заедно да измислим нещо специално за такъв прекрасен празник! Съставихме списък с 50 идеи, които са идеални за празнуване на Свети Валентин.

Тематична вечер

Двойка на романтична вечеря на 14 Февруари

В днешно време няма да изненадате никого с тематично парти, но винаги можете да модернизирате малко вечерта си. Всичко зависи от това какво най-много харесва вашият партньор (е, освен вас, разбира се). Можете да взимате тематични идеи от филми, игри и книги.

Заучете определени реплики и цитати. Пуснете си на фон саундтраци от играта/филма. Ще се забавлявате много, ще снимате и тази вечер ще се помни дълго.

Сигурни сме, че вашият любим човек ще оцени подобно честване на Свети Валентин. Със сигурност сте минали през хвърлянето на листенца рози по леглото и свещи, но това едва ли ви е донесло толкова спомени, колкото една тематична вечер.

Сбъдване на мечта

Защо да не направим този ден още по-специален? Или, например, в този ден да започнете да изпълнявате стари съкровени мечти?

Направете тази вечер това, за което мечтаете от много дълго време! Това може да бъде всичко: летене в балон с горещ въздух, скачане с парашут (представете си колко страхотно ще бъде заедно, да се държите за ръце, за да се насладите на прекрасни гледки към околността), летене в аеродинамичен тунел или яздене на коне.

Разбира се, всичко, което току-що изброихме, ще ви струва доста, така че трябва да започнете да се подготвяте за подобни тържества отново предварително.

Подарете секс играчка

Секс играчка за подарък за Свети Валентин

Свети Валентин е възможно най-подходящия повод да подарите секс играчка и да я използвате заедно. Ако не сте притежавали такива до този момент, то вие сте късметлии – пред вас стои огромно разнообразие от такива и всяко усещане от тях ще е ново и вълнуващо за вас.

Ако пък вече имате натрупан опит със секс играчки, то сега е подходящ момент да се “подобрите” и да вземете по-висок клас играчка с повече функционалности. Например смарт секс играчка?

Netflix & Chill

Ако сте отдавна заедно и сте уморени от тежката седмица, може би ще се насладите най-много на бутилка хубав алкохол, приятен филм и след това още нещо.

Тази идея може да се навърже перфектно и с един подарък от секс магазина. Тъкмо след филма да изпробвате секс играчката заедно.

Домашен къмпинг

Ако сте запален по къмпинга, сигурно имате палатка вкъщи, много одеяла, малка газова печка или нещо подобно. Можете да насочите проектор на звездното небе към тавана. Създайте си преживяване в домашния уют. Само не палете огън у дома, нищо добро няма да излезе от тази идея.

Ако не разполагате с подобно оборудване, то може да го опростите. Постелете един килим, купете един проектор и разположете картонени дървета и цветя. Следва една голяма кошница с храна и бутилка вино. Крайният резултат е пикник. 

За да изглежда още по-истинско пуснете звуци от природата като фон. В YouTube има такива записи.

Празничен уикенд

Защо да се ограничавате до една вечер? Направете ги три! Първият ден отидете на пикник (ако времето позволява), следващия отидете на ресторант, а на третия отидете на СПА, ски, екопътека или нещо друго подходящо сред природа. 

Удължете празника и го помнете дълго. Създайте си традиция.

Двойка на празничен уикенд

Вашата първа среща

Тази идея може да бъде поставена на върха на романтичната скала, което със сигурност ще направи силно впечатление на половинката ви. Ще трябва много да напрегнете паметта си и да положите известно усилие, но повярвайте ни – заслужава си.

Разходете се по улиците, където сте се целунали за първи път, поръчайте същите напитки като първия път по време на среща в това кафене. Посетете същия ресторант. Пресъздайте всяка една подробност от онази първа среща с половинката ви.

Вечер в стил “Древна гърция”

Секси жена яде грозде

Ето още една идея да отпразнувате романтично Свети Валентин – парти в стила на Древна Гърция. Украсете стаята с големи купи грозде и бели чаршафи. Купете много вино.

Облечете се в бели чаршафи и листа, отдолу не бъдете със съвременни дрехи. Това изживяване със сигурност гарантира еротика в настроението. След това оставете виното и гроздето да си свършат работата.

Ден на стрелбище

Не сте особено по романтиката? Ето една нестандартна идея – отидете на стрелбище. Стреляйте с най-различни видове оръжия и се състезавайте помежду си. Покачете адреналина и след това побързайте да се приберете вкъщи, за да консумирате от ползите на този адреналин.

Нощен клуб или бар

За мнозина най-добрият начин да отпразнуват Свети Валентин е да отидат в някой модерен клуб, където можете да пиете, да танцувате и като цяло да се насладите на нощния живот на вашия град. Можете дори да не се ограничавате до нито един клуб, а да посетите най-различни от тях за една вечер и след това да организирате мега страстно и незабравимо, така нареченото „афтър-парти“ просто заедно.

Боди Арт

Боди арт определено е една от най-романтичните и секси идеи за разреждане на рутината на стандартната любовна игра и ще добави малко забавление към вашата вечер. Необходими са ви само бои, подходящи за рисуване върху тялото, няколко четки и вашето въображение.

Можете да нарисувате тигрови ивици върху тялото на любимия човек, да изобразите пълноценни предмети от гардероба или да измислите нещо по-абстрактно – изборът е ваш.

Разходка в гората

Когато отидете някъде далеч от градската суматоха, със сигурност се „обричате“ на чист въздух и огромен брой положителни моменти за вашето здраве, но преди всичко, цялото това уединение добавя някои еротични нюанси, нали?

Можете да наемете вила близо до града, да си купите храна и напитки, да се разходите из района и да разгледате цялата му красота. Това е чудесен начин да се отпуснете и да съживите чувствата си един към друг.

Ако сте склонни към експерименти, опитайте да ГО направите в гората. Рискът да ви хванат определено ще ви донесе нови емоции.

Вечер на еротичните костюми

Жена в еротичен костюм

Ролевите игри са отлична идея, независимо дали сте двойка, която живее заедно от известно време, или тепърва сте започнали да се срещате. Поработете върху сценария предварително в главата си. Мъжът може да е лорд на някое имение, а жената френска прислужница нуждаеща се от помощ. Пациент – медицинска сестра също е отличен избор. С полицейската униформа също можете да се забавлявате много.

За да е възможна такава вечер ще са ви необходими еротични костюми, които не са достъпни в повечето магазини за бельо. Нужно е да се обърнете към секс магазин, там ще откриете необходимото и всички аксесоари към него.

Пътешествие зад граница

Да, тук ще ви трябва малко време за планиране и освен това ще са необходими малко повечко пари, но ако можете да си го позволите, тогава не се колебайте да резервирате билети до Франция, Италия, Египет, Турция, Гърция или други места, които ще ви създадат незабравима следа в сърцата ви.

СПА Курорт

Какво по-хубаво от това да оставите тялото и ума ви просто да се отпуснат в някой прекрасен спа център. След тези сесии ще се почувствате обновени, свежи и пълни с енергия. Използвайте тази енергия в сексуалния си живот. Вземете секс играчка, която да изпробвате вечерта след процедурите.

Тази идея е особено подходяща за двойки, които са заедно от дълго време и, за съжаление, нямат възможност да прекарват много време заедно.

Това бяха най-оригиналните и креативни идеи, с които да разнообразите Свети Валентин и да разчупите еднообразието в сексуалните ви животи.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "15 Креативни идеи за Свети Валентин" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com