Ajax Loader

14 Секси идеи за извънредното положение

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Ако вече сте се отегчили до смърт и се чудите как да прекарате приятно следващите дни с партньора Ви, сме Ви приготвили по 1 идея за всеки ден в продължение на 2 седмици. Това е идеалния момент да се радвате един на друг.

1. Секс на кухненската маса

Това може да бъде много страстно занимание, основното е масата да е достатъчно здрава и с правилната височина. Хвърлете меки възглавници и одеяло върху нея и махнете всичко друго.

2. Игра на топло и студено

Това е доста популярна техника в интимните дейности. Тези игри увеличават усещанията, добавяйки нови страни на удоволствието. Можете да използвате секс играчки или стандартен комплект: свещи и лед.

3. Ролеви игри

Тези игри ще Ви помогнат да погледнете по нов начин на партньора си.

 4. Стриптийз вечер

Облечете еротично бельо, обувки на висок ток и пуснете бавна музика.

Купете еротично бельо от Sex Shop Cleopatra и се отдайте на страстни удоволствия!

5. Кино вечер

Еротично, разбира се. Разположете се заедно на дивана и пуснете филм, който ще Ви възбуди и двамата.

6. Бърз секс

Дори и двамата да сте фенове на продължителната интимност, бързият секс има своите прелести. Ако се настроите правилно, оргазмът ще е експлозивен.

7. Игра на сляпо

Завържете очите на партньора Ви и си играйте с тялото му, така че да не може да предположи какво ще направите. Всяко докосване ще се чувства по-ярко.

8. Завързване

Това може да е нова стъпка във Вашите отношения и ново ниво на увереност.

9. Мастурбиране

Не се крийте в друга стая, в банята или под завивките: покажете му как се галите, така че той да се научи как най-добре да Ви доставя удоволствие.

10. „Чисти“ чувства

Сексът под душа или ваната не е най-добрият вариант за всеки ден (лубрикантът лесно се отмива), но защо да не го практикувате от време на време. Ако решите да го практикувате, поставете постелка под краката си, за да предотвратите подхлъзване.

11. Еротичен масаж

Облекчава умората и възражда всяка връзка. Правейки еротичен масаж, можете да включите всяка част от тялото, включително езика, зърната или срамните устни.

 12. Орален секс

Само и единствено орални ласки.

13. Игри с храна

Сметана, ягоди, шампанско, шоколад…

14. Пляскане

Основното е да сте сигурни, че сте избрали стоп дума и че и двамата се забавлявате.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "14 Секси идеи за извънредното положение" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com