Ajax Loader

13 Оригинални идеи за подарък на жена

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Няма нужда да мислите, просто изберете нещо от нашия списък.
Много от нас имат един често срещан проблем, с който се сблъскваме почти всяка година – за нас е много трудно да изберем подарък за любимото ни момиче за нейния рожден ден.

В края на краищата, когато тя не ни дава конкретни инструкции, а очаква изненада, ние сме изправени пред дилема.

Дълбоко осъзнавайки тежестта на ситуацията, ние съставихме изчерпателен списък с оригинални подаръци за нейния рожден ден. Изберете го сега и не чакайте до последната минута.

Какво да купя на момиче за рождения й ден?

За да зарадвате приятелката си и да я впечатлите с подарък, трябва поне да разберете нейните предпочитания. Ако се срещате с нея от известно време, вероятно вече сте успели да разберете какво обича и какво мрази.

Все пак има и универсални подаръци, от които почти всички ще бъдат доволни. Колкото и стереотипно да звучи, но мнозина ще останат доволни от новия iPhone. Проблемът тук е по-вероятно в цената му.

А сега да преминем към конкретни идеи:

1. Пътуване

Ако искате наистина да зарадвате половинката си, можете да й предложите да отидат на почивка заедно. Просто кажете, че сте готови да летите с нея до (изберете място), покрийте всички разходи и осигурете незабравимо изживяване.

Сигурни сме, че тя ще се радва много.

2. Машина за захарен памук

Приятелката Ви е луда по сладки неща и си губи ума при вида на захарен памук? Защо не й подарите машина за да си го прави сама? Ако Ви се струва, че това е твърде скъпо удоволствие, бързаме да Ви успокоим: не е така.

3. Кафе машина

От какво се нуждаят истинските любители на кафето за пълно щастие? Отговорът е прост: кафе машина. С него процесът на приготвяне на вълшебната напитка става много по-опростен и по-бърз, а резултатът често надминава всички очаквания.

4. Парфюми

Парфюмът е доста рисков подарък, защото ако едно момиче не харесва аромата им, то просто няма да ги използва. Ето защо парфюмите обикновено се избират от самия бъдещ собственик след пет часа ходене из магазините за парфюми.

Ако обаче й подарите парфюм и в същото време й хареса, няма да има цена Вашия подарък. Така че, ако сте едно от рисковите момчета, можете да опитате късмета си.

5. Портативна колонка с изкуствен интелект

Ще получат един вид домашни гласови асистенти, които служат за възпроизвеждане на музика, осъществяване на повиквания, задаване на аларми и таймери, задаване на въпроси, проверка на трафика и времето и много други.

Ако приятелката Ви обича новите технологии, със сигурност ще хареса този подарък.

6. Домашен любимец

Ако живеете заедно, вероятно сте имали разговор за това да си вземете домашен любимец. Най-вероятно момичето е било идеологическият вдъхновител в случая, а Вие сте отказали, заради факта, че няма да имате време да се грижите за него.

Сега е моментът да помислите отново за това, като си представите колко щастлива ще бъде приятелката Ви, ако я изненадате с малко кученце.

Трябва да знаете, че ще имате много нови задължения – от сутрешни разходки и купуването на храна до ходене до ветеринарния лекар и задължителни ваксинации.

7. Смарт часовник

Така че, ако сте се уплашили от предната точка, нека се върнем към добрите стари технологии, които само се нуждаят от зареждане от време на време.

8. Запишете песен с поздравления

Може да Ви се струва, че тази идея няма да се хареса на приятелка Ви, но ако подходите сериозно към това и изберете подходящия инструментал (или дори го купите), Вашата песен може да се хареса не само на нея, но и на много други.

Основното е да запишете песента не на диктофона на телефона си, а да отидете в звукозаписно студио и да направите всичко както трябва да е.

9. Пътека за бягане

Когато подарявате пътеката (или какъвто и да е друг подобен уред), опитайте се да не изглежда като намек, че има нужда да започне да бяга.

Този подарък ще бъде идеален, ако тя обича да спортува или някога Ви е намекнала, че би било чудесно да има нещо подобно у дома.

10. Билети за концерт за любимата й група или изпълнител

Разбрали сте, че любимата й певица ще изнася концерт! Не се колебайте и веднага купете два билета.

По същия начин можете да й подарите билети за театър за постановката, която чака дълго, за спортно събитие, някакво стендъп и т.н.

11. Смартфон

Разбирате, че просто не можахме да пропуснем този елемент и трябваше да Ви напомним, че тя (може би) иска нов смартфон.

12. Чанта

Със сигурност сте забелязали, че много момичета са направо луди по чанти, раници, портфейли и други аксесоари от този вид.

13. Ден за пазаруване

Ако въобще не знаете какво да подарите, на помощ идва „Днес ще обикаляме магазините заедно и ще ти купя всичко, което си харесаш.“

Бъдете подготвени, че в този случай наистина трябва да купите всичко, което тя иска (е, или почти всичко). В крайна сметка, Вие сте дали такова силно обещание. Освен това не сте измислили да я изненадате с нищо друго, така че определено трябва да отидете и да похарчите всичките си пари.

Какво да НЕ подаряваме на момиче

Понякога грешен подарък за рожден ден може не само да не зарадва приятелката Ви, но дори да силно да я разочарова. В този случай всички нейни очаквания могат да бъдат разбити по най-драматичен начин, а празникът ще се провали.

1. Подаръци, показващи несъвършенствата

Такъв подарък може да бъде също пътеката за бягане, за която писахме по-горе, но има неща много по-лоши, например електронна везна. На кого някога ще му хрумне да подарява такова нещо? Те са релевантни само ако момичето Ви е казало нещо от рода на: „По дяволите, само ако някой ми даде везна.“

Или продукти за подмладяване, които изглаждат бръчките. Друг такъв подарък може да е епилатор. Подарявайки го, показвате, че искате да промените тялото й, така че да има по-малко окосмение. Ако реши да не се бръсне, това е нейният избор, на който тя има пълно право.

2. Дръкнулки от някой подлез

По-добре никога не се ръководете от правилото „Ще купя поне нещо от този подлез“. Може би наистина има някои готини неща, но е малко вероятно приятелката Ви да се радва на тях.

По-добре е да бъде без подарък и да й обещаете, че ще я заведете на екскурзия. Просто не забравяйте да изпълните обещанието си.

3. Плик с пари

Много често даваме пари, вместо подарък на приятели или младоженци за сватба, но когато става въпрос за подарък за момиче, те могат да се превърнат в символ на Вашето безразличие към нея. Затова се опитайте да измислите нещо да покажете чувствата си към нея.

Ако смятате, че денят за пазаруването е нещо като плик с пари, това не е така. Ще прекарате този ден с нея, ще обикаляте магазините, ще влизате в съблекалните с нея, ще й помогнете да си избере нещо. Накрая най-вероятно ще отидете и на кино. Това е безценно!

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "13 Оригинални идеи за подарък на жена" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com