Ajax Loader

13 Неща в леглото, които жените обичат

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Сексът е едно от най-удовлетворяващите преживявания, особено когато знаете как да задоволите партньора си. Какво обичат жените в леглото? Ето най-горещите неща, които харесват:

1. Издавайте шум

Това е лесно и трябва да бъде общоизвестно. Но изненадващо, има мъже, които обичат да пазят тишина по време на секс. Чувства се диво и сурово, когато мъжът стене или ръмжи от удоволствие. Това кара жените да се чувстват като секс богини, които знаят как да задоволят партньора си.

2. Трябва да те имам тук и веднага

Няма нищо по-секси от онзи поглед, който Вие и партньорът си хвърляте един на друг, преди да си разкъсате дрехите. Погледнете жената до Вас със сурова страст и вълнение. Кажете й с поглед, че вече сте я оставили гола в мислите си. Покажете й, че трябва да я имате точно сега и точно тук, без нито секунда забавяне.

3. Поддържайте възбудата и очакването

Започнете с мръсни съобщения още през деня, когато не сте заедно. След това продължете с дразнене по време на любовната игра. Възбудата на всеки сантиметър от тялото ще превърне усещането в свръхоргазъм.

4. Увереност

Дори и да не сте много опитни, определено можете да излъчвате достатъчно увереност в спалнята, за да изглеждате като професионалист. Нека очите блестят от страст. Чувствайте се уверени и мощни с движенията си, дори и да не сте сигурни какво правите.

5. Обърнете внимание на цялото тяло

Има много повече места за докосване от вагината и клитора. Галете всяка извивка на тялото, целувайте врата й или си играйте с косата й.

6. Повдигнете ги

Точно така, използвайте тези мускули, които сте направили във фитнеса. Хванете я през кръста и я повдигнете! Няма значение къде. Можете да я подпрете на стената, да я хвърлите на леглото или да я качите върху кухненската маса. Просто използвайте тази сила, за да ми дадете сензационно, еротично, спонтанно преживяване.

7. Правете им комплименти

Дори да нямат най-секси дупето, което някога сте виждали, но по дяволите, по-добре им кажете, че е! Няма нищо по-хубаво от това да се чувстват като мис свят в спалнята и малко насърчаване ще помогне да освободят вътрешната си тигрица. Винаги ще се радват да го чуят!

8. Доминирайте

Това може да не се хареса на всички, но да поемете контрола може да бъде много възбуждащо. Притиснете я към стената. Кажи й колко много я искате. Разкъсайте дрехите й и говорете мръсотии! Напляскайте я и я закопчайте с белезници. Определено ще бъде възбуждащо.

Купете BDSM аксесоар от Sex Shop Cleopatra и се налсадете на диви и секси моменти!

9. Слушайте и наблюдавайте

Слушайте стоновете на партньора си и наблюдавайте реакциите й, за да добиете представа за любимите й горещи точки. Ако не сте сигурни, просто попитайте къде обича да бъде докосвана.

10. Пот

Ако сте потни означава, че полагате доста усилия. Може да не е най-бляскавото нещо, но определено на някои дами това се харесва.

11. Експериментирайте

Опитайте докосвания и движения, които са бързи, бавни, нежни, страстни, гъделичкащи и груби. Опитайте секс на ново място, на открито или на обществено място. Включете нова играчка, някои ролеви игри или нещо дори по-странно. Може да се изненадате, като откриете какво Ви възбужда и двамата!

12. Насърчавайте

„Хареса ли ти това нещо, което току-що направих с езика си? Кажи ми!“ Огромно удоволствие е да се знае, че нещата, които се правят, доставят удоволствие!

13. Критикувайте

Точно както насърчаването, трябва да има и малко критика, ако е необходимо. Няма нищо лошо в това.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "13 Неща в леглото, които жените обичат" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com