Ajax Loader

10 Съвета за най-добрата свирка

Оцени статията
(53 ревюта)
Съдържание на статията

Много хора смятат, че свирката е задължение или буквално работа. Ние от секс шоп Cleopatra сме приготвили нещо за Вас.

Ако сте начинаещи, правенето на свирка може в най-добрия случай да бъде смущаващо, а в най-лошия – болезнено. И все пак свирките могат да бъдат невероятно приятни, дори за дарителя, ако се прави правилно, удобно и с ентусиазъм.

Не е нужно само да коленичите и да се задавяте, докато пубисните косъмчета се хващат за зъбите ви! Ето 10 начина да дадете най-добрата свирка някога, за която ще сънува – и потенциално да разкаже на своите приятели.

1. Измийте се

Ако сте притеснени за някакви фънки аромати или вкусове там долу, просто скочете под душа! Докато сте там, можете да се обръснете, за да предотвратите всякакви бездомни косми. Душът може да бъде забавен начин за начало на любовната игра, а и ще сте чисти и свежи.

Ако искате да се захванете директно по работа, без измиване, използвайте топла влажна кърпа, за да галите нежно пениса на партньора си. Ще се почувства чудесно и ще свършите работата.

Но пък ако сте наистина гнусливи можете да изпробвате лубриканти за свирки, с което ще придадете на действието един вкусен аспект.

2. Предположете позицията

Наистина ли искате да сте на колене на паркет цели 20 минути? Няма начин. Отделете малко време, за да се почувствате удобно, защото ще сте долу за известно време. Независимо дали сте на колене на килим или сте легнали на леглото, или сте легнали и сте вдигнали главата си… започнете първо с комфорта!

3. Научете местата за удоволствие на партньора си

Всеки човек е различен, а това, което е горещо за един, може да бъде убиец на ерекцията за друг. Разберете предварително какво харесва Вашият партньор и променяйте репертоара си така, че да отговаря на предпочитанията му. Докато му правиш свирка, попитай: „Харесваш ли това? Трябва ли да лапам по-бързо или по-бавно? Би ли искал с ръка, две ръце или без ръце?“ Можете също така да получите обратна връзка чрез неговите стонове и движения.

4. Научете основите на свирката

Започнете с ръце и галете нежно члена. Първото нещо, което трябва да направите е да направите пениса мокър. Оближете го от основата до върха, а след това сложете целия член в устата си.

Дръжте го под ъгъл – към горната част на устната кухина, за да избегнете задавящия рефлекс. Затворете устните си около пениса му, като внимавате да избягвате зъбите си. След като го получите в устата си, започнете с бавни движения нагоре и надолу, докато почувствате удобна скорост.

5. Бъдете креативни с ръцете си

Използвайте ръката си, сякаш тя е удължение на устните Ви. Можете да движите нагоре и надолу към устата си или леко да завъртите ръката си за различно усещане. Ръцете могат да усукват леко, стискат или галят, докато правите движения с устни и език. Променяйте това, което правите с ръцете си и вземете под внимание реакциите, които получавате.

6. Разнообразете

Разнообразието запазва секса интересен, но също така го предпазва от приключване! Променете галенето, близането и смученето, за да намерите местата, които са му най-приятни. Прокарайте езика си по долната страна на главичката, правете кръгообразни движения по ръба или завъртете езика около върха на главата на пениса. Можете дори да опитате да поемете целия член в устата си – дори ако е само за секунда.

7. Не пренебрегвайте топките

Семейните бижута са огромна зона за удоволствие, която често може да бъде игнорирана. Внимателно ги масажирайте с една ръка, след това преместете пръстите си, за да застанат между двете топки. Деликатното галене и захващане може да бъде много възбуждащо, когато се прави правилно, така че започнете с много малко напрежение и работите по пътя си нагоре.

Ако си падаш по приключенията и/или твоят човек е добре поддържан, опитайте да използвате устата си! Започнете с леко облизване, след това смучене (с огромна концентрация, разбира се), и след това опитайте да вземете цялата топка деликатно в устата си. Внимавайте със зъбите си и колко силно смучите, тъй като тези малки бебета са чувствителни!

8. Проучете гърлото си

Отварянето на гърлото не е за всеки, но ако сте готови да предизвикате (и се надявате да преодолеете) задавящия си рефлекс ще дадеш на партньора си опит, който няма да забрави, определено си струва да отхвърлите страха си и да го опитате. Този парти трик започва с опит да се потиснете рефлекса, като натискате езика си и разтваряте челюстта си широко.

Бавно вкарайте члена на Вашия мъж към задната част на гърлото си, като не използвате ръцете си. Дръжте го там за секунда, за да се наслади напълно на усещането, което гърлото Ви предлага.

9. Сложното свършване

Това е въпрос, който всяко момиче си е задавала, когато достига до големия финал. Това е наистина противоречиво и в крайна сметка се свежда до лични предпочитания. Ако се чувствате удобно с партньора си и нямате нищо против вкуса, опитайте да гълтате след свирката.

Ако сте напълно отблъснати, му предлагайте друга опция. Можете да плюете или да му кажете да свърши някъде другаде, върху лицето Ви например! Това е трудно предложение за отказване. Просто не забравяйте да имате салфетки наблизо.

10. Направете го ентусиазирано

Независимо дали сте мъж или жена, няма нищо по-лошо от това да правите секс с някой, който вижда свирката като скучна работа или неприятно задължение. Ако наистина искате да задоволите партньора си и да им доставите приятно изживяване, се дръжте ентусиазирано! Усмихнете се, смейте се и бъдете ентусиазирани, и щастливи.

Не се дръжте уморено или отегчено докато правите свирка. Ако се държите така, по-добре пропуснете свирката и секса като цяло и се примирете с филмовата вечер във Вашата пижама.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "10 Съвета за най-добрата свирка" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com