Ajax Loader

10 Мъжки сексуални навици, които вбесяват жените

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Трябва да кажем веднага, че не сме правили статистика и не сме изготвяли графики: просто интервюирахме жените какво правят мъжете в леглото, което ги вбесява. Ако Ви е неудобно да признаете на партньора си нещо, което Ви дразни, просто му покажете нашата статия.

Навикът да не свалят чорапите по време на секс

Почти всяка жена в нашето проучване спомена тази странна мъжка характеристика. Интересуваме се също: дали чорапите дават усещане за сигурност, комфорт и топлина? Какво кара мъжете да се вкопчват в тези две парчета плат, като удавник за сламка?

Марина, 27 години:

„Бих разбрала, ако това са бели памучни чорапи на добра и скъпа марка или просто топли, домашни чорапи, без които краката замръзват, но не! По правило са обикновени черни чорапи „до пъпа”. Ако някой ме помоли да направя списък с неща отблъскващи секса, чорапите определено ще са на първо място. Мъже, свалете ги.“

Навикът за презастраховане, когато не се изисква

Разберете ни правилно, ние сме за безопасен секс, но, разбирате ли, мъжката параноя понякога е не само смешна, но и безполезна. Така че нека не стигаме до крайности. Познаваме ли мъже, които използват и прекъснатия сексуален контакт като начин на контрацепция, освен презервативи? О да!
Не винаги е „колкото повече, толкова по-добре“.

Дарина, на 25 години:

„Имах партньор. И двамата посетихме лекар, за да сме сигурни, че сме сексуално здрави, въпреки че нямах нужда – бях девствена. Приемах противозачатъчни, но той беше параноичен и всеки път сексът завършваше с прекъснат полов акт. А заедно с това, винаги използвахме и кондоми. Това остави усещане за непълнота и недоверие. Може би той мислеше, че изневерявам или, че искам да забременея от него? “

Навикът да не слушат партньора си и да правите всичко по свой начин

Този навик е досаден не само в секса, но и в отношенията като цяло. На моменти изглежда, че мъжката и женската сексуалност живеят някъде на различни планети.

Наталия, на 25 години:

„Наблюдавах тази особеност при много мъже. Е, той свършва, но аз не. Тогава той прониква пръст във вагината ми и започва с интензивни движения да стимулира G-точката ми. Но пръстът не е член! Когато се движи вътре и с такава скорост, боли. Честно казано, по-добре да си мастурбирам сама. Всеки път трябва да обясняваме, че тези ласки трябва да бъдат различни. „

Навикът веднага да тичат под душа след секс

Не, душ след секс може да бъде напълно здравословна и естествена дейност, но мъжете не трябва да забравят, че поне двама участват в секса, а жените не са гумена кукла, която може просто да се забърше и хвърли в килера до следващата употреба.

Николина, на 32 години:

„Имах приятел, който беше много хигиеничен. Веднага щом приключихме със секса, той скачаше като обсебен и се втурваше към банята. Нямам нищо против хигиената! Просто не разбирам защо не можеше да легне, да ме прегърне и след това, например, да отидем заедно да се изкъпем.“

Навикът да питат: „Свърши ли?“

Оргазмът и да не се е случил, планетата няма да излезе от оста си. Но не! Или всичко, или нищо!

Татяна, 42 години:

„Всеки път ми се струваше, че ще сложи тъмни очила и ще каже:„ Агент X, ФБР. Отговорете честно: свърши ли? Как ще го докажеш? ”И ще започне да свети с фенерче в лицето за по-сигурно. Напълно не ми е ясно защо трябва да се задава такъв въпрос. Отговорът „не“ ще развали настроение както на него, така и на мен, защото той или ще се почувства задължен да направи нещо друго, или ще го нараня.“

Навик на изненада

Всички обичат изненадите. Или не? По принцип е по-добре да постигнете съгласие за някои неща преди секс. Особено ако става дума за по-груби неща. Да, чухте правилно. Много мъже искат да „добавят искри“ към секс игра.

Евгения, на 27 години:

„Не разбирам как могат да те плеснат по дупето с всички сили по време на нежен секс. Какво им е в главата? Комари ли убиват? Не? Тогава какво по дяволите?!

Навик за безделие

Никой не обича мързеливите и особено мързеливите хора в леглото. За съжаление, екземпляри, които мислят изключително за собствено удоволствие, все още са запазени. Една радост: тези са лесни за „ухапване“ от първия път.

Ася, на 33 години:

„Срещнах се веднъж с един. Беше очарователен и мил. По някакъв начин стигнахме до неговия апартамент и изведнъж той започа да сваля дрехите си. Всъщност изобщо нямах нищо против секса, въпреки че бих предпочела да не избързвам. Той се съблече, трупяса се на спалнята по гръб, протегна ръце като морска звезда и каза: „Обичам само когато жената е отгоре“. И така целия секс.“

Навикът да правят секс като „парен чук“

Това обикновено включва две характеристики наведнъж: продължителност и разнообразие. По-точно отсъствието на второто. Очевидно „парен чук“ не е временен прилив на душата, а буквално е призвание. Мъжете – „чукачите“ не слушат никого и нищо: те просто чукат. И чукат. И чукат. Те са сигурни, че ако това се прави достатъчно дълго, жената ще получи оргазъм (очевидно от безнадеждност) и тогава той ще попита: „Свърши ли?“ – и, доволен, ще заспи.

Вероятно можете да се обърнете към тях и да им кажете, че позите могат да бъдат не само мисионерски или кучешка или, че можете да правите секс по-малко от три часа.

Навик да се говори постоянно

Някои хора обичат мръсни приказки, докато други предпочитат да го правят в мълчание.

Дарина, на 29 години:

„Мразя, когато човек през цялото време чеше езика си: ужасно ми пречи да се съсредоточа върху процеса. Всяка секунда той има нови и нови въпроси: голям ли ми е? Дебел ли ми е? Кажи ми, че ме искаш? Чувстваш ли как влизам в теб? Затвори си устата и ме остави да се забавлявам! “

Купете Панделка за завързване от Sex Shop Cleopatra, с която можете да му завържете устата или за едно ново чувствено изживяване.

Навикът да се представят като „секс машини“

Мъжките секс машини лесно могат да се съревновават с „парните чукове“. Може да имат различни техники, но духът е един.

„Секс машина“ също в никакъв случай не е едно качество, а е цял комплекс от характеристики. Изглежда все едно тези мъже участват в кастинг на някакъв вид порно филм през цялото време. Те са намазани с лосион, за да накара кожата им да блести. Стенат постоянно, все едно ги е хванал ревматизма, и извиват партньорката си като „пиле на шиш“, променяйки позите всяка минута.

Може да е забавно и интересно веднъж, но когато целият Ви сексуален живот е толкова бурен … Е, не мерси!

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "10 Мъжки сексуални навици, които вбесяват жените" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com