Ajax Loader

10 Горещи ролеви игри, които да опитате с партньор

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Сексуалният живот във всяка връзка е податлив на застой и монотонност. След известен период поддържането на вълнението, което Ви държеше и двамата в началото, става все по-трудно. Светът на съветите за секс е затрупан със съвети в това отношение, като „пробването на ролевата игра с партньора Ви“ е сред на-популярните. Но коя ролева игра е секси? И какъв тип ролева игра подхожда по-специално на Вашите отношения? Днес ще споделим с Вас 10 идеални ролеви идеи, които да опитате с Вашия партньор.

1. Шеф и секретарка

Тази фантазия със сигурност е преминала през главата на повечето от Вас. Защо не вдъхнете живот на такъв незаконен романс, създаващ сексуален живот?

На много основно ниво се използва секретарка, която изпълнява задачите, за които шефът е твърде зает. Това гарантира, че бизнесът ще се развива безпроблемно. Карикатура на ситуацията, която се случва по време на ролевата игра е, че шефът контролира – в бизнеса, над заетостта и доходите на секретарката- докато тя е подчинена на шефа и е длъжна да изпълнява всяка задача поиска от него. Всяка задача.

От обратната страна това може да бъде секретарка, която има достъп до информация, с която може да се изнудва шефа, за да трансформира тази връзка. Какви привилегии би поискала секретарката, след като е открила информация, която може да разруши бизнеса, отношенията или живота на шефа?

Красотата на тази идея за ролеви игри е, че тя може да бъде пригодена да бъде толкова лекомислена или причудлива, колкото желаете.

2. Учител и палав ученик

Вълнуващото удоволствие за двойки. Суров учител и палава ученичка, която трябва да бъде напляскана.

Подобно на горната ролевата идея, винаги можете да превключвате нещата, ако предпочитате. Вместо ученичката да бъде наказвана, може тя да е заплаха за учителя да не загуби работата си. Така тя ще го кара да й угоди по какъвто жела начин, и ще се подчинява на всичките й безразсъдни искания.

Купете Еротичен костюм „Секси Ученичка“ от Sex Shop Cleopatra, за да превърнете една фантазия в реалност.

3. Случайна свалка

И така, Вие сте двойка, Вие сте в любовни отношения … ами ако не бяхте? Ами ако сте напълно непознати? Непознати, които се срещат случайно в бар. За да опитате с партньора си тази игра, ще се наложи да покажете най-добрата си актьорска игра –  това просто ще я направи по-горещо. Повярвайте. Току-що срещнахте мечтаният непознат от мечтите си в бара на хотела или в клуба.

Нашите защитни реакции се задействат, когато срещнем непознати; ние не показваме абсолютната 100% сурова истина за себе си. Това просто означава, че притежаваме загадъчност, на която бъдещите любовници не могат да устоят.

Това е чудесна ролева идея за двойки, които наистина искат да се върнат към онези диви секс сесии, в началото на връзката Ви. Ще играете ли себе си, каквито бяхте тогава, когато не се познавахте, или ще създадете изцяло нов герой за вечерта?

4. Стриптийз на непознат от публиката

Единият партньор играе стриптийзьор, докато другият е непознат от публиката. Тези екзотичните танци имат еротична репутация, защото те не включват сексуални контакти. Елементът на възбудата е важен в този случай!

Дали той ще е стриптизьорът, който ви хвана окото или може би тя е екзотичната танцьорка, която просто не можеш да изкараш от главата си. Дали забавлението ще ескалира в страстен секс – дори и двамата да знаете, че е „против правилата“?

5. Секс работник и клиент

Идеята за ролева игра на секс работник и клиент често се докосва по време на мръсни разговори, показвайки, че понятията да се плаща за секс са емоционални и могат да предизвикат силно вълнение у много хора. Няма да навлизаме в дълбоките психологически причини, поради които термини като „курва“, „проститутка“ и „уличница“ са обиди на улицата, но често са възбуждащи между чаршафите; достатъчно е да кажем, че съпоставянето на обикновено нежелани, опасни и табу ситуации, в които се чувстваме най-сигурни, обичани, щастливи и доволни, може да доведе до най-мръсните секс сесии.

Термини, като „ескорт“ или „придружител“ все още се използват от уебсайтове и фирми, които официално не признават секса като част от услугите, които предлагат техните професионалисти. Секс работата все още е силно стигматизирана в обществото, без друга причина освен дезинформация и липса на пълно приемане (и следователно мерки за безопасност / регулация) от властите.

Правилната терминология често прави не толкова горещи мръсните разговори и ролеви игри. Може би сте резервирали ескорта си от уебсайт и сте резервирали хотелска стая. Може би сте били взети от богат клиент, който ще ви плати добре, за да Ви правите наистина груб секс, за който жадувате. Това е друга идея за ролева игра, която може да бъде проучена във всичките и табу дълбочини; от етикетите, които използвате, до конкретната фантазия, която Ви възбужда и двамата.

6. Величествен владетел на дома и прислужващ персонал

Друго разновидност на шефа и секретарката е владетелят на голям великолепен дом, който ще разбере какви скрити таланти може да предложи член от персонала му. Това е чудесно за малко историческо възстановяване – в края на краищата, няма много къщи, пълни с обслужващ персонал, извън Бъкингамския дворец, очевидно.

Граф, Лорд или Барон. Или графиня, лейди или баронеса. Какво бихте предпочели? И кой щастлив член на персонала Ви е хванал окото? Стереотипният френски костюм на прислужници е лесен за намиране, но може би предпочитате нещо различно – камериерката, икономката, гувернантката, бавачката или готвачката.

7. Еротична афера

В тази игра и двамата сте женени, но за други хора. Откакто се срещнахте обаче, не можете да спрете да мислите един за друг. Знаете, че имате нужда от другия в живота си… или най-малкото, в леглото си. Всеки път, когато правите секс, това е просто временно залъгване на тази копнеж. Хранене на Вашата зависимост.

Ролевата игра, в която всъщност имате връзка с други хора, добавя пикантен елемент на риска. Максимизирайте палавото, възбуждащо усещане, като настоявате за приглушен секс, заглушавайте виковете на страстта с ръце или със специален аксесоар. Насладете се на очакването на следващата си тайна среща, като никога не говорите за нея на глас, а само я организирате чрез текстово съобщение или имейл.

Ще се учудите колко е горещ сексът, когато той е организиран без нито дума, изречена на глас.

8. Изпълнение на порно сюжет

Може би сте гледали порно заедно или поотделно и наистина му се наслаждавате. Какво ще кажете да превключите на по-висока скорост и да играете роли заедно в порно сюжети?

Без значение дали всъщност сте включили записващо устройство, за да го направите по-правдоподобно, или не. Представете си хора в техните собствени домове, които Ви гледат и двамата им показвате как се прави.

Това, дали всъщност сте включили камера да Ви запише, зависи изцяло от Вас и това, дали се чувствате достатъчно комфортно да го направите. Не натискайте бутона за запис, ако не сте 100% сигурни в това. Добър компромис може да бъде да поставите няколко стари неработещи камери отстрани, само като реквизит, за да подпомогнете въображението си, без всъщност да записвате нищо.

Не забравяйте да носите най-еротичното бельо, да разклатите секси дупето си и да правите секс, докато крещите в оргазмен екстаз.

9. Стюардеса и пътник

Въпреки че реалността може да бъде малко трудна за постигане, нищо не Ви пречи да се насладите на гореща въздушна фантазия, докато държите краката си здраво на земята.

Какво по-възбуждащо от това да имате сексуална връзка с член от екипажа. Представете си да бъдете хванати? Те рискуват работата си, защото не могат да Ви устоят.

Разкопчайте предпазните колани, подгответе се за малко еротични вълнения и се уверете, че имате безопасно място за кацане. Дестинация: максимално удоволствие.

10. Победител в наддаване за секс роби

Предупреждение: предстои Ви да изпитате нови страстни усещания!

Някой много Ви е харесал и се е преборил с конкуренцията в ожесточено наддаване. Сега, все още оковани, Вие сте отведени от новия си собственик, за да докажете, че си заслужавате цената.

Тази идея за ролева игра е много гореща. Освен това е достатъчно многофункционална, за да предостави малко забавление на тези, които искат искат да усетят вкуса на BDSM игрите. За да добавите садо-мазо елемент, бихте могли да използвате специални аксесоари за робство като нашийник и повод, белезници за китки, щипки за зърната и дори украшения за срамни устни и клитор. Можете също така да решите да включите и напляскване по време на невероятно горещия секс, който следва.

Купете BDSM Нашийници от Sex Shop Cleopatra, за да се насладите на секс игрите.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "10 Горещи ролеви игри, които да опитате с партньор" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com