София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

3 Секси метода да включите лед в секса

Играта с лед е вид еротична игра, при която студени предмети се използват за стимулиране на неврорецепторите на организма за по-чувствен ефект. По това време на годината става все по-студено, затова решихме, че би било идеално да Ви помогнем да внесете студа вътре с няколко лесни, секси идеи за еротични игри.

1. Външна игра

За да започнете леденото си приключение, целувайте цялото тяло и най-интимните зони на партньора си за нежно усещане. Прокарайте леда по тялото на другия и след това целунете охладените места, за да ги загреете и да създадете уникално усещане. Колкото по-чувствителна е зоната, толкова по-голямо влияние ще има ледът!

2. Орален секс

Използвайте леко разтопено кубче лед за стимулация върху пениса, но го дръжте движещ се и никога на едно място твърде дълго. Ако това е прекалено чувствително, опитайте над бельо, за да се получи подобно усещане, без да прекалявате.

Разтрошете лед и дръжте по-малките парчета в устата си. Това ще добави текстура към движението на устата Ви, плюс това ще е малко допълнително смазване, когато ледът се топи!

Купете орални лубриканти от Sex Shop Cleopatra, за още по-чувствени игри.

3. Вътрешна игра

Вместо да създавате леден дилдо, използвайте по-безопасен вариант като стъклен дилдо, което може да се охлади. Просто поставете играчката в хладилника, изчакайте да изстине и след това се насладете на леденото усещането в тялото си.

Играта с лед всъщност може да добави сериозна топлина в спалнята ... или банята, или кухнята. Да започнеш бавно и да опознаеш тялото си и неговите граници може да бъде страхотен обрат на сексуалния Ви живот.
Бъдете уведомени:
Важно е да се уверите, че ледът или изстудените предмети не са прекалено студени, за да не залепнат за партньора Ви. Ледът се използва най-добре, когато се остави да се размрази и стопи малко, не само по съображения за безопасност, но това позволява и да се плъзга по тялото Ви.

Измръзването е съвсем реална опасност. Уверете се, че кожата на партньора Ви реагира положително на тези игри. Някои признаци на измръзване са усещане за "пробождане с игли", намалено усещане при допир, усещане за парене на кожата или усещане за ужилване, посиняване или зачервяване на кожата. Ако някое от тези неща се случи, незабавно спрете играта!