София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Преждевременна еякулация. Как да я преборим?

Темата днес е свързана с всичко за преждевременната еякулация или по-важното е как да не свършваме толкова бързо. Знам, че това е проблем, който засяга много от мъжете, но това е нещо, което засяга 90% от мъжете в определени моменти. Тази статия е подходяща за мъже, които имат проблеми с преждевременната еякулация или просто искат да правят по-дълго секс.

“Може да не ми повярвате, но и аз имах проблеми с преждевременната еякулация” - казва Johnny Sins (известен американски порно актьор) в последното си интервю. В него той разказва за голяма част от методите, които е използавал, но ние изготвихме ПЪЛЕН списък с методи и хитрини, които могат да се справят с преждевременната еякулация.

Но какво точно значи “преждевременна еякулация”? Според WebMD това е неконтролираната еякулация малко след проникването или в по-тежки случаи, преди проникването. Това е явление, което се случва с минимална сексуална стимулация. В 100% от случаите бързото свършване води до незадоволителен секс и за двамата партньори, липса на самочувствие и увереност, тревожност и депресия. Това е най-често срещаната форма на мъжка сексуална дисфункция, която засяга всеки един мъж в определен етап от живота му.

"Самият аз преживях преждевременна еякулация в живота си, когато бях по-млад. Това беше проблем. След като станах по-възрастен и по-опитен, се научих как да контролирам аспектите, които влияят върху този проблем. Когато напишеш в Google "преждевременна еякулация" излизат антидепресанти и хапчета. Това е недопустимо, защото младите остават с грешно впечатление за проблема." - споделя Борислав Дончев, собственик на Cleopatrabg и наш любим шеф! Това изобщо не е подмазване...

“Това е сериозна ситуация. Когато сте по-млади очаквате преживяването да е страхотно и ще бъдете феноменални, и ще направите точно това, което видяхте по телевизията. Това обикновено не се случва. Не е необходимо да се стресирате. Нещата ще станат по-добри.” - Мнението на Johnny Sins по темата.

В някои от случаите ще бъдете страхотни в секса, а в други ще сте ужасни и ще свършите веднага щом проникнете в момичето. И не можете да направите нищо по въпроса. В такива ситуации наистина ще се почувствате безсилни (освен ако не сте вече). Сексът свършва, но вие не сте задоволени или оставате с чувството, че не сте задоволили партньора си - Това е много шиб*но (гадно)! Това определено афектира мъжете.

Ще ви кажем някои съвети и трикове, които да ви помогнат да издържате по-дълго в леглото и да се справите изцяло с преждевременната еякулация. НО преди това ще ви представим женска гледна точка за проблема. И не просто някаква гледна точка, а професионална такава от Cali Carter (Американска порно актриса) и Kissa Sins (Порно актриса и жена на Johnny Sins). Отговорите са ШОКИРАЩИ!

Какво казват жените за преждевременната еякулация?

“Понякога мисля, че е горещо. Ако Джони свършва по-бързо, когато се чукаме вкъщи сами мисля, че е горещо и сладко. Той е професионалист, а ти си успяла да го довършиш за по-малко от 3 минути - това са супер сили. Би трябвало да знае как да се сдържа, но изведнъж ти казва “Бебче, не мога” и си казваш - О, да! Успях.” - споделя Kissa Sins за интимния си живот с един от най-любимите порно актьори на планетата.

“Харесва ми, когато Джони свърши бързо, но ако това е като повтарящ се проблем, който винаги се случва - тогава, това не е добре.”

Какъв е идеалният период от време, в който трябва да правите секс?

“Ако мъжът е наистина възбуден и аз съм просто уморена, но трябва да бъда перфектната приятелка... В идеалния случай пет минути би било хубаво. Ако може да издържи пет минути и да свърши - тогава е страхотно.” - Признава Cali Carter.

“Има време, когато съм възбудена и мога да приключа след 30 секунди. През нощта е времето, когато аз съм най-страстна и искам да отделя повече време. Мисля, че всичко над 15 минути става някак скучно. В действителност момичетата не се нуждаят от секс повече от половин час.” - споделя Cali Carter за сексуалния си живот извън порно филмите.

*

Хубаво е мъжете да чуят гледната точна на жени, въпреки че те не са като средностатистическите жени, но те разполагат с много повече опит и познания за преждевременната еякулация, отколкото другите жени.

“Аз определено се вслушвам в съветите им.” - Джони Синс


Добре, нека вникнем в начините, по които можем да издържаме по-дълго в леглото. Някои от тези техники може и да сте ги чували, други от тях могат да са напълно нови за вас. Част от тях ги препоръчваме на клиентите си и не сме получили лоши отзиви. Ще разкрием всички техники, които познаваме и по този начин вие, момчетата, можете да решите какво работи за вас и какво не.

Има две различни школи, когато става въпрос за задържане и справяне с преждевременната еякулация. Единият е умствен, а другият е физически.

Физическите методи за справяне с преждевременната еякулация

Задържащи спрейове - продукт, който се използва от 90% от актьорите в порно индустрията, особено в началото. Използват задържащи спрейове, защото обикновено са нервни в началото и искат да се уверят, че няма да свършат бързо на сцената. Проблемът със задържащите спрейове е, че партньорът ви ще усети, че използвате такъв спрей или крем и няма да си замълчи по въпроса. Когато използвате задържащ спрей задължително трябва да предупредите партньора си. Уверете се, че те знаят какво се случва, защото ако започнат да изтръпват, може да помислят, че нещо не е наред с тях.

Ако задържащите спрейове са подходящи за вас, уверете се, че нанасяте правилната доза, за да не прекалите и да не останете разочаровани и без никаква чувствителност в пениса. Повечето спрейове за задържане на еякулацията имат препоръчителна доза от 1 до 3 впръсквания. Ние препоръчваме най-много 2.

✔ Купи задържащ спрей от Cleopatrabg.

✔ Най-добрият спрей за задържане Ironman.

По-дебели презервативи - това е друго нещо, което можете да пробвате. Всички компании се опитват да правят кондомите все по-тънки и по-тънки. Но ако искате да свършвате по-бавно задължително трябва да си купите по-дебели презервативи.

Трябва да използвате презервативиВинаги практикувайте безопасен секс, особено когато правите секс с различни партньори!

Хранителни добавки за по-бавна еякулация - обикновено се срещат под формата на хапчета или капсули. До ден днешен и самите ние (Sex Shop Cleopatrabg) не сме убедени в точното действие на този тип продукти. В самото им описание не се дава точен отговор, освен че подобряват притока на кръв и забавят изпразването. В 100% от случаите препоръчваме на клиентите си да изпробват продукта единствено ако много държат. За някои хора действа, за други не - както и очакваме. Определено не е толкова популярен метод както задържащите спрейове.

Лекарствени средства с рецепта - това е метод, който никога не препоръчваме. Тези хапчета представляват вид антидепресант или нещо, което убива чувствителността.

Никога не препоръчваме лекарствени средства с рецепта, освен ако нямате абсолютна нужда. Този метод е последното нещо, което трябва да опитате, само ако нищо друго не работи за вас.

Почивка по време на секс - най-лесното нещо, което можете да правите, е просто по време на секс да спрете, дори пенисът да остане в момичето и оставите оргазмът ви да спадне. През това време можете да се целувате и да я целувате по шията и изчакайте 10-15 секунди. Партньорът ви няма дори да разбере какво правите. Ще помисли, че сте супер романтичен, искате да останете вътре в нея и да се целувате известно време.

Ключът към това е просто да се уверите, че тя не се движи, защото ако тя започне да се движи ще ви стане отново “хубаво” и има опасност да се изпразните.

Пенис рингове - това са едни от най-популярните секс играчки сред мъжете. Те се поставят в основата на члена и по този начин задържат ерекцията по-твърда. Малко хора знаят обаче, че пенис рингът помага за по-бавно свършване по-време на секс. Тези секс играчки определено трябва да бъдат опитани поне веднъж в живота.

✔ Купи пенис ринг от Cleopatrabg.

Метод на изваждането - ако почувствате, че сте на път да свършите, когато правите секс, е необходимо да спрете, да извадите пениса и да направите нещо друго. Можете да се насочите към оралната любов и да слезете ниво надолу и да обърнете внимание на клитора. Така ще поддържате секса и в същото време ще си дадете почивка между 10 и 30 секунди, за да спадне оргазма ви.

Сигурни сме, че партньорът ви няма да има нищо против да го направите и след това да продължите с пенетрацията. Това е техника, която се използва от адски много мъже по цял свят.

Метод на стискането - необходимо е просто да стиснете пениса си в основата или точно под главичката. Това се прави ако почувствате, че сте стигнали твърде далеч и сте на секунда от свършването. В повечето случаи това би спряло свършването и ще овладеете ситуацията. Има моменти, в които няма да успеете да се овладеете, но с времето ще опознаете тялото си перфектно и ще знаете точния момент, в който да го стиснете.

В повечето случаи комбинация от метода на стискането, изваждането и почивката ще бъдат доста успешни заедно. Ако опознаете тялото си до съвършенство дори няма да помислите да закупувате спрейове за задържане, хапчета и т.н.

*

Чували сме невероятни истории. Има хора, които правят всякакви луди неща, когато са близо до оргазъм и искат да задържат свършването си. Има мъже, които се удрят в лицето или в корема, или си причиняват друг вид физическа болка, за да се разсеят.

Очевидно не бихме препоръчали да го правите, но ако работи за вас и трябва да го правите, правете го. Виждали сме мъже със сини очи, но в сексът не трябва да се стига до там.

Ако сте в хомосексуална връзка абсолютно всичко важи и за вашите сексуални отношения! Тези съвети и методи са за абсолютно всички. Ние обичаме всичките с гей клиенти и не искаме да ги пренебрегваме.

Умствената страна на по-дългия секс и забавяне на свършването в леглото е малко по-прост.

Всичко, което трябва да направите е да мислите за нещо друго. Да, толкова е просто. Докато правите секс и дойде момент, в който ще свършите, но не искате това да се случва поради причини като:

  • Не е било достатъчно дълъг секса.
  • Чувствате, че вие или партньора ви ще остане незадоволен.
  • Изпитвате силни притеснения.
  • Вече се е случвало достатъчен брой пъти, че да пострада самочувствието ви.

Победете преждевременната еякулация като си мислите за нещо друго. Много мъже мислят за футбол, спортни залози, математика и дори стихотворения!

От всичко това математиката е наистина страхотен избор. Просто започнете да събирате и изваждате числа и да ги умножавате и делите. Разбира се, това трябва да се случва наум. Би било доста нелепо да започнете да смятате на глас по време на секс. Направете всичко необходимо да се разсеете за момент и да овладеете оргазма си.

Умственият аспект става наистина важен, когато не искате да спрете или не можете да спрете, или партньорът ви не слуша.

Тренировки за справяне с преждевременната еякулация

Можете да ги правите дори у дома, докато мастурбирате. Да се докарвате до състояние преди оргазъм (Еджинг) е перфектна тренировка, за да тренирате контрола върху оргазма и тялото ви. Когато стигнете до момента, в който предстои да свършите е нужно да спрете и да оставите хубавите чувства да изчезнат постепенно. След това започнете пак да мастурбирате докато се докарате до това чувство и направете същото.

Тази техника ще подобри контрола върху еякулацията и след време ще можете да го правите по-дълго и по-незабележимо и да се справите с преждевременната еякулация и да удължите секса.

За да направите тренировките вкъщи още по-успешни, можете да използвате и мастурбатор за мъже. Те представляват силиконови ръкави, които наподобяват женската вагина или анус и чрез тях ще можете да подобрите усещанията от мастурбацията. Ние от Cleopatrabg можем да предложим богат избор от мастурбатори, които 100% ще подобрят тренировките за издържане по-дълго в секса.

Съвет от Cleopatrabg: Задължително е да изпробвате горепосочените методи по време на мастурбация. Тогава ще добиете най-добра представа за това, което работи за вас най-добре! Дори не е нужно да имате партньор за да го правите.

Краят на преждевременната еякулация при мъжете!

Споделихме с вас много методи, с които можете да подобрите сексуалния си живот. Бързото свършване е проблем за мъже по целия свят, особено ако сте млади и неопитни. С времето и опита вие ще се научите да контролирате тялото и психиката си и по естествен път да се справите с преждевременната еякулация.

Но не забравяйте! Най-доброто, което можете да направите е да поговорите с половинката си ако имате проблем. Вашият партньор ще е готов да ви помогне както психически, така и физически, за да се справите с това. Ако искате още повече да подобрите сексуалния си живот можете да разгледате секс играчки за двойки в Cleopatrabg.

Говоренето и опитът са ключовите неща, които създават и решават сексуални проблеми. Ние сме сигурни, че тези “проблеми” са временни и с тази статия ще успеете да се справите с преждевременната еякулация завинаги.