Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Ревю: Анален разширител Hush от Lovense

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Ревю: Анален разширител Hush от Lovense

Любители на аналните игри, този е за Вас! Lovense's Hush е една от най-добрите секс играчки, които съществуват. Ако искате да изпитате, удоволствие, за което и не сте мечтали, този анален разширител ще Ви помогне.

Характеристика
име: Hush;
тип: анален разширител;
производител: Lovense;
сърца: 5 сърца;
качество: 5 звезди;
палавост: 4 дявола;
вибрация: 5 автомобила;
шум: 3 пчели;

материали: 100% безопасен силикон.

Специални функции:
 • bluetooth;
 • синхронизира се с Вашите плейлисти в Spotify;
 • създавайте, споделяйте и изтегляйте свои собствени вибриращи модели;
 • хендсфри;
 • водоустойчив.

Навсякъде и по всяко време

На първо място, тази играчка може да се свърже с Bluetooth. Ако не сте толкова технологични, не се притеснявайте. Можете да използвате Hush без да изтегляте приложението и все още да се наслаждавате на всичко, което може да предложи. Ако сте готови да се забъркате изцяло, изтеглете приложението „Lovense Wearables“, което е съвместимо както с iPhone, така и с Android. Вече можете да контролирате интензитета на Hush само от телефона си!

Чакайте, има още! Друга функция на приложението позволява интензивността на играчката да се увеличава с увеличаването на опита Ви. Така че, ако ставате все по-опитни в аналните игри с партньора си, аналният разширител ще повиши мощността си. Да станете силни, дами! И ако това не Ви е заинтригувало, можете да създадете свои собствени модели на вибриране и още по-добре, да свържете играчката си към плейлиста си в Spotify, за да вибрира в ритъма на любимата музика.

Ако сте на голямо разстояние от партньора си, Hush е точно това, което Ви трябва. Приложението Ви позволява да се свържете с него, независимо от разстоянието. Трябва само да се свържете с приложението, да добавите партньора си и сте готови за игра. Има толкова много възможности за настройки, които Вие и Вашият партньор със сигурност ще харесате. Ще можете да създадете едно ново интимно изживяване. Това е просто толкова забавно!

Играчката е за опитни

Тази играчка не е подходяща за начинаещи и е доста силна за тези, които са нови в аналните игри. Вибрациите могат да се почувстват силно по цялото тяло на аналния разширител. Дори и при най-ниската настройка, Hush има стряскащо силни вибрации. Има пет настройки за вибриране: слаби, средни, силни, пулсации и вълнообразни. Е, започвате с пет модела, но Вашите възможности са безкрайни, тъй като можете да направите свои собствени безброй опции. Също така играчката е и водоустойчива и може да се отдавате на мокри забавления в банята.

Основите

Като цяло, Hush е добре направена играчка. Изработена е от 100% безопасен за тялото силикон. Когато става въпрос за анални игри, силиконът е благословия, особено с лубрикант. Имайте предвид, че разширителят е силиконов, затова не трябва да използвате силиконов лубрикант. Всички лубриканти на водна основа са идеални. И накрая, забавлението никога няма да спре, тъй като Hush е презареждащ се и отнема само час и половина, за да се подготвите за действие.

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Bluetooth играчка;
 • Синхронизира се с Вашите плейлисти;
 • Създавайте, споделяйте и изтегляйте свои собствени вибриращи модели;
 • Хендсфри;
 • водоустойчив;
 • презареждащ се с USB.
Минуси:
 • не се препоръчва за начинаещи в аналните игри.

Lovense's Hush е перфектно допълнение към Вашето нощно шкафче на удоволствията, независимо дали искате да добавите допълнителна емоция към анална игра или искате да се свързвате с партньора си, който е на далечно разстояния. Bluetooth играчка, интерактивно приложение, синхронизира се с Вашата музика. Какво повече бихте могли да искате от анален разширител?

Купете Анален разширител Hush от Sex Shop Cleopatra, за да се насладите на истинско анално удоволствие.