Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Желание, върни се: 6 основни начина за повишаване на либидото

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Желание, върни се: 6 основни начина за повишаване на либидото

Един от най-често срещаните проблеми при много двойки е намаляване на желанието за интимност. След края на романтичния период желанието за секс се появява по-рядко. За щастие, тази ситуация може да се поправи!

1. Посетете лекар

Това винаги трябва да е първата стъпка при здравословни проблеми. Запишете си час и си изследвайте хормоните. Те могат да повлияят на настроението, състоянието на кожата, плодовитостта и либидото. Промените в нивата на тестостерон и естроген, проблемите с щитовидната жлеза и поликистозата намаляват сексуалното желание.

2. Прочетете инструкциите на лекарствата

Какви лекарства приемате? Противозачатъчни, антидепресанти, антихистамини, хапчета за кръвно, хапчета за махмурлук, някои болкоуспокояващи, това са само няколко от дългия списък с лекарства, които понижават либидото. Но преди да спрете лекарството или да промените дозировката, задължително се консултирайте с Вашия лекар!

3. Върнете се в началото

В началото на връзката вероятно сте планували подробно всяка среща, вино, свещи, приятна музика, облечени красиво ... С течение на времето просто спирате да правите това, а понякога с това и тялото спира да се подготвя. Ако причината е тази, опитайте се да пресъздадете атмосферата на Вашите срещи в началото.

Купете Масажни свещи от Sex Shop Cleopatra, за да се наслаждавате на интимните моменти.

4. Създайте настроение

Четете книги за секс, фантазирайте, гледайте филми за възрастни. Ако не скочите в леглото директно от вратата, но постепенно стигнете до правилното състояние, с течение на времето нещата ще си дойдат на място.

5. Спрете да се притеснявате

„Как изглеждам?“, „Какво да правя сега?“, „Предполагам, че трябва да отслабна ...“ - мислите, които се качват в главата по време на секс, само разсейват вниманието от процеса, създават атмосфера на страх и безпокойство. Какво либидо! Опитайте се да се съсредоточите върху удоволствието си, изживейте настоящия момент, наблегнете на усещанията си.

6. Правете секс

Съветът може да Ви се стори смешен, но е ефективен. Ако не правите секс дълго време, нивото на тестостерон намалява, което кара желанието да изчезне, но ако го правите редовно, всичко ще бъде наред.