Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Отворете очите си широко: 6 съвета за сутрешен секс

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Отворете очите си широко: 6 съвета за сутрешен секс

По-голямата част от хората предпочитат да правят секс вечер. В това има известна логика: повечето твърдят, че изобщо не са хора чак до първата изпита чаша кафе. Но нека погледнем на ситуацията от друг ъгъл. Сексът сутрин внася настроение за цял ден!
Поне нищо не пречи да се опитаме, нали? Може би ще открием, че ако започнем деня със секс, ще се събудим по-бързо, ще бъдем по-ведри и щастливи.

Вдигнете щорите

Не, това не е метафора, свързана с женските полови органи, или цитат от песен. Една от основните трудности по пътя на сутрешния секс е сънливостта и нищо няма да Ви събуди по-добре от слънчевата светлина. В допълнение, слънчевата светлина е достатъчно деликатна и тактична, за да подчертае Вашите силни качества и леко да скрие недостатъците.

Използвайте вибратор

Често срещан проблем е, когато единият партньор иска секс сутрин, а вторият - не. Нищо не е по-лесно! Нека единият да прави секс, а вторият - чаша кафе на тихо в кухнята. Е, или не съвсем на тихо.
Като цяло, ако искате секс сутрин - вземете вибратор. Можете да си го почистите предварително преди да си легнете вечер. Най-важното е, да не забравяте да го заредите, за да се зарадвате с порция оргазъм с първите лъчи на слънцето. Кой знае, вероятно, гледайки и партньорът ще иска да се присъедини.

Без резки движения

Така че, решено е! Сутрешен секс да бъде! Но човек трябва да пристъпва към ранните удоволствия постепенно. Много ласки, целувки и добра любовна игра.
Чудесен вариант за сутрешен секс е позата „лъжица“, когато единият партньор лежи зад другия. При този ъгъл проникването не е твърде дълбоко, а движенията са плавни.

Секс под душа

Сексът в банята е решение ако Ви е неудобно от естествените състояния на човека сутрин (например лош дъх). В същото време съчетавайте бизнеса с удоволствието: и се развеселете, и се освежете преди работа. Правейки секс под душа, не забравяйте, че под краката си трябва да имате неплъзгаща се стелка и лубрикант, защото водата безмилостно отмива естествената смазка.

Без да се измъквате изпод завивките

Махнете завивката, оставяйки студения въздух да Ви разсъни, може би е ефективно, но напълно антисекс. По-добре запазете топлината, още повече, че е много по-лесно да постигнете оргазъм. Дори има смисъл да се обличат чорапи, защото учените вече са доказали, че там, където има чорапи - има оргазъм.

Като цяло, перспективата да останете малко по-дълго под завивките може да бъде много сексуална сама по себе си.

Целувки

Ако и на двамата не Ви прави впечатление от „сутрешния дъх“ и нищо не Ви смущава, чудесно е! Тогава нямате ограничение. Ако не ... Можете да опитате алтернативен секс - по-точно секс без проникване. Ангажиран с орален секс, със сигурност няма да можете да се целувате. Или направете взаимна мастурбация: не само, че и на двамата ще Ви хареса много, но и вероятността да получите оргазъм е по-голяма, отколкото при класическия сценарий.