Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Тройкa в леглото: 4 основни правила за приятно сексуално преживяване

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Тройкa в леглото: 4 основни правила за приятно сексуално преживяване

Тройката е една от най-често срещаните сексуални фантазии. Може да има много причини, поради които се включва трети човек в леглото.

Скорошно проучване, проведено с 200 британци, показа, че хората във връзка решават да правят тройка поради следните причини:

  • възможност за разширяване на сексуалния хоризонт без упреци от партньора (най-често жените използват това, канят друга жена);
  • желание за поддържане на отношения след проблеми в миналото: например след предателство на партньор (в този случай любовникът може да стане трети);
  • желание да скрият собственото си предателство.

Интересното е, че ако двойка опита да експериментира с жена, мъжете в много случаи предлагат да повторят, докато с мъж го правят от учтивост.

Изследователите обаче предупреждават, че ако е необходима тройка за установяване на връзка с партньор, тогава трябва да помислите внимателно. Няма гаранция, че отношенията Ви ще се подобрят!

Ето какво трябва да обсъдите, ако решите да експериментирате:

1. Говорете с партньора си предварително

Тройка не е като торта за изненада и не всички хора могат да оценят щедростта. Затова започнете разговора рано - и, разбира се, не в леглото.

2. Обсъдете контрацепцията

Най-често това са презервативи, но може да има различни варианти. Препоръчително е да се уверите, че третият човек в леглото Ви не е болен от нещо неприятно.

Купете висококачествени презервативи от Sex Shop Cleopatra, за напълно безопасен секс.

3. Поставете границите

Например, ако не искате третият участник да целува партньора Ви по устните, това трябва да бъде обсъдено преди събитието.

4. Изяснете подробностите

Дали третият човек ще прекара нощта с Вас? Ще се срещнете ли отново? Ще обсъдите ли опита или ще се преструвате, че нищо не се е случило? Каква дума за спиране да се използва в некомфортна ситуация? Тези малки неща могат сериозно да повлияят на Вашето преживяване.