София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Мъжки секс играчки: Как да изберем правилната

Намирането на перфектната мъжка секс играчка може да звучи просто, но повярвайте ми, това не е лесна задача. Има стотици различни мъжки секс играчки и производители. Кой вид ще работи най-добре? Какви мъжки играчки има? Какво ще достави най-мощния оргазъм? Това са все чести въпроси, когато търсите най-добрите мъжки секс играчки.
Ще разгледаме основните видове мъжки секс играчки в индустрията, които са най-често срещаните. Сега нека вдигнем тази мистериозна завеса и да се потопим дълбоко в света на мъжките секс играчки!

Безопасност за мъжки секс играчки

Първото нещо, което трябва да знаете, когато избирате мъжка секс играчка, без значение за кого е, е безопасността. Не прескачайте този раздел, мислейки, че знаете всичко. Дори и да мастурбирате от години, аналната игра е много по-различна от мастурбирането с изкуствена вагина!

Правило № 1

Ако се фенове на аналните игри, не забравяйте никога да НЕ споделяте своята анална секс играчка с партньора си. Ако прекалено много държите да я споделите, тя трябва да бъде почистена със специални средства или да използвате презерватив, различен от този, който сте ползвали до сега. Това е така, защото бактериите в аналната кухина могат да разпространят бактерии и вируси.

Правило № 2

Не използвайте секс играчки, предназначени за вагинално проникване в ануса. Анусът (мъжки или женски) няма естествен стопер като влагалището, който не позволява на играчките да се „изгубят“ в тялото.

Правило № 3

Внимавайте какво вкарвате в тялото си! Точно както не бихте яли нещо произволно, защото нямате представа какво има в него, така не трябва да вкарвате и нещо произволно в тялото си. За съжаление, реалността е, че има много секс играчки, които се произвеждат от некачествени материали.

Материали като чист силикон са скъпи, така че някои производителите смесват чистия силикон с други материали, подобни на силикон, за да произвеждат и продават играчките за по-малко пари. Не забравяйте да използвате надежден търговец, който продава качествени продукти за възрастни.

Правило №4

Последното правило (Знаем, че искате да стигнете до приятните неща) винаги е да използвате лубрикант по време секс игри. Лубрикантите на водна основа са лесни за почистване от чаршафи и дрехи, както и за чувствителна кожа. Но тези на силиконова основа са по-дълготрайни и могат да се използват под душа или във ваната.
Сега, когато извадихме скучната, но напълно необходима безопасност, нека поговорим за мъжки секс играчки! Има 4 основни вида мъжки секс играчки. Трябва да ги разберете напълно, преди да можете да изберете идеалната секс играчка за мъже.

Мъжки мастурбатори

Мъжките мастурбатори са едни от най-често срещаните мъжки секс играчки. Това са играчки, които Ви позволяват да прониквате в тях.

Някои дори се снабдени със вакуумно засмукване за по-интензивно „захващане“ около пениса и по-голямо удоволствие. В известен смисъл използвате играчката като изкуствен отвор. Някои са направени с различни вътрешни релефи, за да Ви дадат уникално и приятно изживяване.

Не забравяйте, че те не са добри само за самостоятелни мастурбационни сесии, но могат да се използват в спалнята с партньор! Спокойно можете да ги включите в любовната игра!

Купете Мастурбатори от Sex Shop Cleopatra, за наистина неповторимо изживяване!

Анални разширители и простатни стимулатори

Аналните разширители са фантастично допълнение към всяка колекция от секс играчки. Имайте предвид, че мъжкият и женският анус са идентични (това е Вашият урок по анатомия за деня). Така че, няма такова нещо като мъжки или женски анален разширител. Тези играчки се предлагат в различни форми, размери и материали.

Те са много различни и се използват по много начини. Проектирани да бъдат вкарани и да останат на мястото си, осигурявайки удоволствие. Те могат да се носят, докато мастурбирате или докато правите секс, за да си осигурите по-интензивен оргазъм. Използвайте ги вкъщи или на публично място (ако се осмелите), за да си осигурите удоволствие, докато се занимавате с ежедневни дейности!
Можете също да искате да проучите стимулацията на простатата с един от тези умело проектирани масажори за простата.

Анални броеници

Подобно на аналните разширители, няма нещо като мъжки или женски анални броеници. Те са предназначени да се използват малко по-различно от разширителите. Те започват с малко топче и постепенно нарастват в размер до стопера или дръжката. Те могат да бъдат направени от най-различни материали, но силиконът е най-популярен поради способността си да се огъва.

Аналните броеници са предназначени да се използват по няколко различни начина. Може да се използва по време на соло мастурбация или секс с партньор. Те са чудесни за начинаещи, които искат да опитат аналните удоволствия. Докато всяко топче се прониква навътре, то преминава през два основни мускула в ануса. Това може да бъде изключително приятно.

Тайната на аналните топчета е премахването им точно преди и по време на оргазма Ви. Това осигурява допълнителен тласък на удоволствието и прави Вашия оргазъм да продължи много по-дълго!

Пенис пръстени

Ако имате партньор, това е нещото, което горещо препоръчваме да използвате, за да подправите истински сексуалния си живот! Пенис пръстените обикновено са силиконови, защото изискват еластичност, за да се опънат около мъжкия член. Тези мъжки секс играчки са мощни! Те имат различни форми и размери.

Предназначени за, освен да стимулират пениса, а и женския клитор. Това е наистина гениална идея! Стягането и вибрациите на играчката доставят голямо удоволствие на пениса, поддържайки го еректирал за много повече време. При всяко проникване, вибриращият пръстен стимулира клитора на момичето. Това ще увеличи удоволствието и на двама Ви.

Материали за секс играчки

Мъжките секс играчки се предлагат в най-различни материали. Ще разгледаме най-често използваните и какво трябва да знаем за тях:

Стомана

Стоманените секс играчки стават все по-популярни. Уверете се, че те са 100% от неръждаема стомана или имат примеси от метал, които е възможно да не са безопасни за тялото.

Стоманените секс играчки са изключително издръжливи. Ако счупите стоманена играчка, ще се радваме да чуем как успяхте!

Другата полза за тях е, че са непорьозни. Това не оставя място за пребиваване на бактерии, те се почистват лесно и са устойчиви на нежеланите миризми.

Стъкло

Стъклените секс играчки за мъже са елегантни и секси. Те се предлагат в екстравагантни цветове, форми и размери. Те са като произведения на изкуството и обикновено ръчно изработени. Висококачествените секс играчки от стъкло са безопасни за тялото и са направени от трайно боросиликатно стъкло (Pyrex). Подобно на стоманата, стъклените играчки са непорьозни. Можете дори да сложите стъклена секс играчка (известна като най-високия производствен стандарт) в съдомиялната машина, за лесно почистване.

Силикон

Уверете се, че купувате 100% силиконови секс играчки. Придържайте се към качествени производители и търговци, за да се гарантира, че силиконът всъщност не е смес от материали или фталати в него. Той трябва да е 100% чист силикон, за да осигури онези порьозни и безопасни за тялото ползи.

Купете Комплект за простатна стимулация от Sex Shop Cleopatra, за съвсем нови удоволствия!

Избиране на мъжка секс играчка за себе си

Ако сами избирате секс играчката, става малко по-лесно. Познавате собственото си тяло! Ако не познавате тялото си ... лесно е да го проучите. Трябва да експериментирате с множество форми на стимулация. Анална игра с разширители и броеници, стимулиране на пениса чрез вибрация или мастурбатори.

С течение на времето ще развиете страхотен вкус за това, което тялото Ви желае най-много. Не всеки получава една и съща доза удоволствие от един и същ вид стимулация. Само Вие можете да научите какви мъжки секс играчки могат да Ви доставят най-мощните оргазми. Може би ще смените няколко секс играчки, докато намерите правилната, но след като я намерите ... Това е наистина невероятно изживяване!

Избиране на мъжка секс играчка за друг

Ако избирате мъжка секс играчка за партньора си, не е толкова лесно, колкото да си сложите анален разширител и да се движите наоколо, за да определите дали Ви харесва. Изисква се истинска връзка чрез комуникация, за да разберете Вашия партньор и желанията му. Трябва да научите какъв вид стимулация му харесва, как го харесва и къде го харесва. Оттам можете да изберете мъжка секс играчка, която ще взриви ума му!

Откъде знаеш какво харесва? Фокусирайте усилено телепатичните си сили, докато правите секс, за да разберете дали му харесва нещо…. Шегуваме се! Ще трябва да общувате в спалнята. Ако още не сте, може да изглежда малко неудобно в началото, но това е необходимост! Дори простото „това харесва ли ти?“ Или „бързо ли е това?“ ще работи като чудесна отправна точка. След като разберете удоволствията му, можете да изберете идеалната мъжка секс играчка за него.

Това беше кратък преглед на различните видове мъжки секс играчки, как да ги използвате, материали за секс играчки и как да ги изберете. Но в крайна сметка наистина се свежда до две неща ... Пробен опит и грешка, заедно с комуникацията. Необходимо е постоянно да опитвате нови неща, нови пози, нови играчки. Общувайте с партньора си какво харесвате и какво не. С течение на времето ще уцелите определени секс играчки, които Ви дават този „еврика“ момент. Тези секс играчки ще се превърнат във Вашите играчки, които гарантират най-голямо удоволствие и силни оргазми.

Знаем, че това не е простият отговор, който може би търсите. "Купете това“, или "купете онова" - това е нещо, което ще Ви кажат хората,за да Ви продадат нещо и да Ви вземат парите… А това не е правилният съвет. Секс играчките трябва да Ви носят щастие и удоволствие в дългосрочен план. Експериментирането с тях трябва да е забавно и разбира се приятно! Така поне задачата Ви за домашна работа не е толкова трудна!