Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Какво не трябва да правите с пениса

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Какво не трябва да правите с пениса

В разгара на сексуалните игри е възможно да получите или да нанесете наранявания. Не се увличайте в рисковани начинания!

Не го огъвайте много

Той изобщо не е предназначен за огъвания под странен ъгъл и още повече по време на ерекция.

Не удряйте пениса

Звучи смешно, но някои хора наистина смятат, че мъжете го харесват. Това не е вярно: кожата по нея е много чувствителна и по-силни потупвания могат да доведат до сериозни наранявания.

Не го хапете

Вижте горната точка и също така си представете, че може скоро да не го видите в еректирало състояние, ако покажете зъбите си.

Внимавайте с триенето

Леките и плавни движения са много приятни, но резките движения могат да навредят на пениса и да наранят собственика му. Възможно е пенисът да се зачерви, получил така нареченото фрикционно изгаряне и ще трябва спешно да отидете на травматология.

Купете лубрикант от Sex Shop Cleopatra, за по-голямо удоволствие при проникване.

Не го мийте с гъба

За лична хигиена е достатъчно да използвате вода и сапун. Абразивните гъби са болезнени и опасни.

Не лягайте на него с цялата тежест

Пенисът, разбира се, е хубаво да Ви докосне (особено в отделни зони), но ако го затиснете с цялото си тегло, може да го счупите.

Не прекалявайте с еластичността му

Пенисът може да се разтегне малко, но всъщност той не е предназначен за това.

Не се опитвайте да вкарвате нищо в него

Дупката в главата на пениса не е предназначена за инсталиране на каквото и да било, нито за запушване. Това е много опасно!

Не го вкарвайте в електрически контакт

И не се опитвайте да го поставите в тостера. Това правило звучи много американско (в края на краищата именно в САЩ човек спечели дело, тъй като не било написано на колбаса, че не трябва да се пъха в ануса!). Но в пристъп на страст някои хора са напълно лишени от способността да мислят и започват да измислят странни игри. Няма нужда.