София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Дълбока връзка: 5 пози за секс в банята

Припомняме Ви, че когато правите секс в банята, трябва да бъдете внимателни - водата не трябва да е прекалено гореща и не забравяйте, че лубрикантът може лесно да се отмие от водата.

Перка на акула

Секс поза перки на акула

Все още не сме разбрали защо тази поза се нарича така, защото в нея не беше открита нито акула, нито перка. Практикувайте орален секс под вода - упражнението е малко рисковано. Позата ще е възможна, ако имате място да лежите в края на ваната.

Подводница

Секс поза подводница

Като цяло представлява ръчни ласки. Мъжът само трябва да се облегне отстрани на ваната и му подарите най-добрата мастурбация в живота му.

Водни кучета

Секс поза водни кучета

Почти като морски свинчета. Е, тази поза не е в самата вана, а до нея, върху кърпа и в кучешка поза. Нищо трудно. Внимавайте само да не си протриете коленете.

Плитка вода

Секс поза плитка вода

Тази поза е по-удобна за под душа, а не за ваната. Не забравяйте да сложите неплъзгащ се килим под краката си, така че страстните моменти да не завършат с позвъняване на бърза помощ.

Дълбока връзка

Секс поза дълбока връзка

Добре, не много дълбока - в смисъл, че не е нужно ваната да бъде напълно пълна, за да опитате тази поза. Напротив, колкото по-малко вода, толкова по-добре.

Купете соли за вана от Sex Shop Cleopatra, за да се насладите максимално на интимността.